23.2 C
Athens

Τέλος και ο Χρήστος Θέος από τον Ολυμπιακό μαζί με το Metropolitan

Ο Χρήστος Θέος αποχωρεί από το ιατρικό επιτελείο των Ερυθρολεύκων, όπου ήταν επικεφαλής από το 2011 μέχρι σήμερα, σε μία απόφαση που συνδέεται με τις σοβαρότατες κατηγορίες της ΠΑΕ Ολυμπιακός για τον όμιλο Metropolitan

Μετά από 12 χρόνια κοινής πορείας με τον Χρήστο Θέο ο Ολυμπιακός αποφάσισε να βάλει τέλος στη συνεργασία του με τον μέχρι τώρα πρότινος επικεφαλή του ιατρικού επιτελείου της ομάδας.

Αυτή η απόφαση των Πειραιωτών σχετίζεται με τη λήξη της συνεργασίας του Συλλόγου με το νοσοκομείο Metropolitan, στο όμιλο που απέδωσε κατηγορίες για «αλλοίωση πρωταθλήματος» μέσα από «διανυκτερεύσεις-μαϊμού και γνωματεύσεις κατά παραγγελία σε έναν ανύπαρκτο τραυματισμό», αναφερόμενοι στην γνωστή υπόθεση Χουάνκαρ.

ΠΑΕ Ολυμπιακός για Metropolitan: «Έπαιξε βρώμικο παιχνίδι κατά του συλλόγου, τέλος στη συνεργασία μας»

Επίσημη ανακοίνωση για το τέλος της συνεργασίας με τον Χρήστο Θέο ακόμα δεν έχει βγει, ωστόσο το πρώτο μήνυμα ήρθε από την απόφαση να ακολουθήσει την αποστολή του Ολυμπιακού στο Λονδίνο για το ματς με τη Γουέστ Χαμ ο γιατρός Ανδρέας Πισκοπάκης.

Μένει μέσα στις επόμενες ημέρες να ξεκαθαριστεί το ποιος θα είναι ο νέος επικεφαλής του ιατρικού τμήματος της ομάδας, με τον Θέο να αφήνει τα αποδυτήρια του “Γ. Καραϊσκάκης” μετά το 2011, όταν βρέθηκε σε αυτά για πρώτη φορά.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς