19.7 C
Athens

Γκατούζο: Πρέπει να χύσεις ιδρώτα για να κερδίσεις την ΑΕΚ, μοιάζει με ευρωπαϊκή ομάδα

Με κολακευτικά λόγια μίλησε για την ΑΕΚ ο προπονητής της Μαρσέιγ, Τζενάρο Γκατούζο, που μεταξύ άλλων τόνισε στην κάμερα της COSMOTE TV ότι η Ένωση με τον τρόπο που παίζει και λειτουργεί θυμίζει περισσότερο ευρωπαϊκή πάρα ελληνική ομάδα.

Ο Ιταλός τεχνικός αποθέωσε αυτή του Αλμέιδα ενόψει της αποψινής τους κόντρας για το Europa League, υπογραμμίζοντας πως πρέπει να χύσεις πολύ ιδρώτα για να την κερδίσεις.

Αναλυτικά τα όσα είπε

“Με εξέπληξε η ΑΕΚ ως ομάδα, με τον τρόπο που έχει χτιστεί. Έχει πολύ καλούς παίκτες και όποιος παίκτης και να μπει μέσα υπηρετεί το πλάνο. Δίνουν το 100% τους σε όποια θέση και να παίζουν. Συγχαρητήρια και στη διοίκηση και στον προπονητή της γιατί δεν μοιάζει με ελληνική ομάδα αλλά περισσότερο με ευρωπαϊκή.

Είναι μια ομάδα που πολύ δύσκολα μπορείς να κερδίσεις , παίζει πολύ απαιτητικό ποδόσφαιρο, πρέπει να ξοδέψεις πολύ ενέργεια και να χύσεις πολύ ιδρώτα όταν παίζεις κόντρα σε αυτή.

Είναι μια πολύ καλοχτισμένη ομάδα, με πολύ καθαρές ιδέες για το τι θέλει να κάνει στο γήπεδο γι’ αυτό και αυτό θα είναι ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι.

Είναι μια ομάδα που στην νοοτροπία μοιάζει στον προπονητή της , σαν αντίγραφο του. Είναι πολύ δύσκολη να την αντιμετωπίσεις και έχουμε πολύ μεγάλο σεβασμό γι’ αυτή.

Περιμένουμε μια καυτή ατμόσφαιρα εδώ και το μόνο βέβαιο είναι ότι πρέπει να παρουσιάσουμε μια τέλεια εκδοχή της Μαρσέιγ για να γυρίσουμε σπίτι μας με το τρίποντο”.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς