17.4 C
Athens

Προπονητής Αμπερντίν: Θα δώσουμε τον καλύτερο εαυτό μας, ξέρουμε ποιος είναι ο ΠΑΟΚ

Αισιόδοξος πως η Αμπερντίν μπορεί να πετύχει κάτι καλό στην Τούμπα απέναντι στον ΠΑΟΚ εμφανίστηκε ο Μπάρι Ρόμπσον. Ο κόουτς του σκωτσέζικου συλλόγου υποστήριξε πως η ομάδα του θα επιδιώξει να μην επαναλάβει τα λάθη του πρώτου αγώνα και θα τα δώσει όλα για να πάρει το αποτέλεσμα.

Αναλυτικά όσα είπε:

Για την πρόκριση στον τελικό του Κυπέλλου Σκωτίας: «Η πρόκριση στον τελικό του Κυπέλλου είναι κάτι διαφορετικό. Τώρα παίζουμε στην Ευρώπη και θα δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό. Πήραμε κάποιες αποφάσεις για την αυριανή αναμέτρηση και έχουμε μόνο αυτό στο μυαλό μας.»

Για τις απουσίες: «Δεν έχουμε κάποιον τραυματισμό που να μας ανησυχεί. Χρειάζεται σωστή διαχείριση. Τα έχουμε πάει αρκετά καλά στην Ευρώπη, αν και δεν ήρθαν τα αποτελέσματα. Εμείς βλέπουμε κάθε αγώνα ξεχωριστά και θα τα δώσουμε όλα αύριο.»

Για το αυριανό παιχνίδι: «Θέλουμε να έχουμε μια καλή εμφάνιση. Σε κάθε ματς δίνουμε τον καλύτερο εαυτό μας. Θέλουμε να το πιστέψουμε και θα παλέψουμε. Διατηρούμε την αυτοπεποίθηση μας και πρέπει να μειώσουμε τα ατομικά λάθη. Ξέρουμε ποιος είναι ο ΠΑΟΚ. Εμείς πληρώσαμε τα λάθη μας. Μειώνοντάς τα, πιστεύουμε ότι θα πετύχουμε κάτι καλύτερο τώρα»

Για το πρώτο παιχνίδι μεταξύ των δύο ομάδων: «Ελπίζουμε ότι οι παίκτες θα έχουν ανακάμψει μετά το πρώτο ματς. Σε εκείνο το ματς, σε μερικές στιγμές οι παίκτες ήταν τολμηροί και σε κάποια σημεία έδωσαν μεγάλη χαρά στον κόσμο μας»

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς