19 C
Athens

Α1 πόλο Ανδρών: Απόλυτος ο Ολυμπιακός, 16-12 τον Απόλλωνα Σμύρνης

Το 8/8 στην Α1 πόλο Ανδρών πανηγυρίζει ο Ολυμπιακός αφού το βράδυ της Τετάρτης (8/11) επικράτησε με 16-12 του Απόλλωνα Σμύρνης στο Παπαστράτειο. Η ομάδα του Χρβόγε Κόλιανιν ήταν καλύτερη στο μεγαλύτερο διάστημα του αγώνα και παρά την πίεση των φιλοξενούμενων προς τα τέλη του τρίτου οκταλέπτου, φρόντισε να διαφυλάξει το υπέρ της προβάδισμα και να φτάσει στη νίκη.

Η Αμφίβια Ταξιαρχία βρέθηκε πίσω στο σκορ με τρία τέρματα διαφορά τόσο στο πρώτο (6-3) όσο και στο δεύτερο οκτάλεπτο (9-6) αλλά μπόρεσε να αντιδράσει στην τρίτη περίοδο.

Ο Σολανάκης μείωσε στα δύο και ο Τρούλος με την έναρξη της τέταρτης στο γκολ (12-11). Οι Ερυθρόλευκοι εκεί οχυρώθηκαν καλύτερα στην άμυνα και με επιμέρους 4-1 στα τελευταία 3′ πήραν μια σπουδαία νίκη.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ – ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ 16-12

ΤΑ ΟΚΤΑΛΕΠΤΑ: 6-3, 3-3, 3-4, 4-4

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Κόλιανιν): Ζερδεβάς, Λιαντζίρης, Βάμος 2, Γενηδουνιάς 2, Φουντούλης 6, Δερβίσης, Μπούσλιε 1, Αλαφραγκής, Δήμου 3, Νικολαΐδης, Παπαναστασίου 2, Δαμίγος, Γκίλλας, Χαλυβόπουλος

Απόλλων Σμύρνης (Δεληγιάννης): Γαλανόπουλος, Αλαμάνος, Μπογκντάνοβιτς 1, Μόκκας, Τρούλος 2, Δίπλαρος, Σουσιασβίλι 1, Χονδροκούκης, Γωνιωτάκης, Γαρδίκας 3, Τσαχιλίδης, Σολανάκης 4, Καβουσάνος, Τόττης 1, Τσιαβαλιάρης

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς