19.5 C
Athens

Μπάρον: Ήμασταν άτυχοι με τον ΠΑΟΚ, βάλαμε δύο γκολ σε μία από τις μεγαλύτερες ομάδες στην Ελλάδα

Συνέντευξη στην Daily Record ενόψει του αγώνα της Πέμπτης (9/11) ανάμεσα σε ΠΑΟΚ και Αμπερντίν παραχώρησε ο Κόνορ Μπάρον.

Ο ποδοσφαιριστής της Αμπερντίν μίλησε και για το ματς της Σκωτίας και τον τρόπο που έχασε η ομάδα του η οποία βρέθηκε με 2-0 μπροστά στο σκορ, αναφέροντας πως αυτός και οι συμπαίκτες του στάθηκαν άτυχοι και πως κατάφεραν να σκοράρουν δύο τέρματα κόντρα σε μία από τις μεγαλύτερες ομάδες της Ελλάδας.

Αναλυτικά όσα είπε:

Για την αναμέτρηση με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα:

«Αν κοιτάξετε το παιχνίδι με την Χάκεν, το Ελσίνκι, τον ΠΑΟΚ και τη Φρανκφούρτη, κάθε παιχνίδι που παίξαμε θα έπρεπε να είχαμε ένα αποτέλεσμα. Απλώς ήμασταν άτυχοι. Αν αυτό οφείλεται στο ότι είμαστε νέοι στη διοργάνωση και κάποιοι παίκτες δεν έχουν παίξει εκεί, δεν το ξέρω. Παίρνουμε αυτοπεποίθηση από κάθε ένα από αυτά τα παιχνίδια. Μαθαίνουμε από αυτό και συνεχίζουμε να παίρνουμε τα θετικά και τα αρνητικά».

Για το πρώτο παιχνίδι των δύο ομάδων:

«Ναι, θα μπορούσαμε να είχαμε διαχειριστεί το παιχνίδι λίγο καλύτερα. Ως παίκτες στο γήπεδο, θα έπρεπε να είχαμε διαβάσει καλύτερα το ματς. Ήταν δύσκολο. Δεν το αντιληφθήκαμε πραγματικά παρά μόνο λίγες μέρες μετά. Αλλά αυτό είναι το ποδόσφαιρο όταν παίζεις απέναντι σε κορυφαίες ομάδες και κορυφαίους παίκτες. Κάθε φορά που δίνεις την μπάλα, ξέρεις ότι θα τιμωρηθείς.

Δυστυχώς, σταματήσαμε να παίζουμε σε κρίσιμα σημεία του αγώνα και μας κόστισε στο τέλος. Βάλαμε δύο γκολ απέναντι σε μια από τις καλύτερες ομάδες στην Ελλάδα, γιατί είναι μια κορυφαία ομάδα, οπότε πρέπει να αντλήσουμε αυτοπεποίθηση από αυτό. Και από τον τρόπο που παίξαμε στα πρώτα 70 λεπτά».

Για την ατμόσφαιρα της Τούμπας:

«Αυτές είναι οι ατμόσφαιρες στις οποίες θέλουμε να παίζουμε. Εδώ έχουμε στο Ibrox, το Celtic Park και το Pittodrie».

Για τους Σκωτσέζους που θα βρεθούν στη Θεσσαλονίκη:

«Οι οπαδοί μάς βοηθούν καθώς μας ακολουθούν παντού και στην Ευρώπη επίσης. Μπορούμε πραγματικά να το χρησιμοποιήσουμε υπέρ μας και να το βγάλουμε στο γήπεδο. Όλοι οι παίκτες έχουν παίξει μπροστά σε μεγάλο κόσμο. Έχουμε έμπειρους ποδοσφαιριστές όπως ο Shinnie, ο Hayes και ο Roos που έχουν παίξει σε τέτοιο επίπεδο. Ο τρόπος που αυτές οι ομάδες προσπαθούν να παίξουν ποδόσφαιρο μου ταιριάζει επίσης.

Μου αρέσει να δοκιμάζω τον εαυτό μου ενάντια στους καλύτερους παίκτες εκεί έξω. Έχουμε αντιμετωπίσει πολύ καλές ομάδες, αλλά ήμασταν άτυχοι στα παιχνίδια που δεν πήραμε τα αποτελέσματα που έπρεπε. Μπορούμε να πάρουμε αυτοπεποίθηση από τις εμφανίσεις των τελευταίων εβδομάδων και να πάρουμε αποτελέσματα».

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς