23.4 C
Athens

Ολυμπιακός: Ο τραυματισμός του Φρέιρε και το πιθανότερο σενάριο για την επιστροφή του στη δράση

Ο Αργεντινός στόπερ βρίσκεται εκτός από την 1η Οκτωβρίου αφήνοντας σημαντικό κενό στα στόπερ των Πειραιωτών: Το πλάνο διαχείρισης του μετά τον τραυματισμό και το ματς που έχει κυκλώσει για την επιστροφή του

Ο Νίκο Φρέιρε παραμένει εκτός πλάνων στον Ολυμπιακό από την 1η Οκτωβρίου και το παιχνίδι με τον ΠΑΣ Γιάννινα, με τον Αργεντινό στόπερ να μην έχει ξεπέρασε μέχρι σήμερα το πρόβλημα τραυματισμού του και να αφήνει τους Ερυθρόλευκους με μοναδικούς διαθέσιμους στόπερ τους Ρέτσο, Πορόσο και Ντόη, αφού ο Μπιανκόν έχει ενταχθεί για την ώρα στη β’ ομάδα.

Ο Ντιέγκο Μαρτίνεθ περιμένει τον Φρέιρε για να έχει μια ακόμη λύση στο κέντρο της άμυνας, που αντιμετωπίζει αρκετά προβλήματα και κρίνεται ασταθές. Αυτό φάνηκε πιο έντονα από κάθε φορά στο πρόσφατο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ και τα τέσσερα γκολ που δέχθηκαν οι Πειραιώτες.

Η κατάσταση με τον Αργεντινό αμυντικό παραμένει μετέωρη και παρότι ο ίδιος έχει ανεβάσει ρυθμούς, τουλάχιστον σε ατομικό βαθμό προπόνησης, η επιστροφή του στη δράση θα πάρει νέα παράταση.

Συγκεκριμένα, μεταφέρεται για τα τέλη Νοεμβρίου, μετά την τελευταία φετινή διακοπή για τις εθνικές ομάδες. Τότε, σε αυτή που θα είναι η 12η αγωνιστική της Super League (25/11), το πλάνο είναι ο Φρέιρε να βρίσκεται έστω στην αποστολή του Ολυμπιακός – Παναιτωλικός.

Μέχρι σήμερα ο Φρέιρε έχει καταγράψει 9 συμμετοχές με τη φανέλα του Ολυμπιακού και είχε ξεκινήσει τη σεζόν ως βασική επιλογή του Μαρτίνεθ, στο πλάι του Ρέτσου.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς