17.8 C
Athens

Champions League: Η ψυχωμένη Σαχτάρ έριξε στο καναβάτσο την Μπαρτσελόνα, άλμα πρόκρισης της Ντόρτμουντ (vid)

Σπουδαία εμφάνιση και νίκη των Ουκρανών που μπήκαν γερά στο κόλπο της πρόκρισης - Ο νόμος της Βεστφαλίας εφαρμόστηκε στο Ντόρτμουντ, με τους Γερμανούς να κάνουν επίδειξη δύναμης κόντρα στις άμαθες Καρακάξες

Θρίαμβος (1-0) για τη Σαχτάρ Ντόνετσκ κόντρα στην Μπαρτσελόνα!

Οι μαχητικοί Ουκρανοί, παρότι εδώ και καιρό ξεσπιτωμένοι, πανηγύρισαν τεράστια νίκη έναντι των Καταλανών στην ουδέτερη έδρα του Αμβούργου και μπήκαν γερά ακόμη και στο κόλπο της πρόκρισης από τον 8ο όμιλο.

 

Την ίδια στιγμή η Ντόρτμουντ έδειξε τα δόντια και τη μεγαλύτερη εμπειρία της σε τέτοιου είδους ματς στη Νιούκαστλ, την οποία κατατρόπωσε σε δεύτερο σερί ματς με σκορ 2-0 στο τείχος της Βεστφαλίας για να ανέβει έστω και προσωρινά στην κορυφή του 6ου ομίλου.

 

Το αποτέλεσμα της βραδιάς αν όχι της αγωνιστικής πέτυχε η Σαχτάρ, που κόντρα στα πολλά προβλήματά της, έβγαλε κάτι από τη δόξα του παρελθόντος απέναντι στους άχαρους Μπλαουγκράνα, οι οποίοι σπατάλησαν την ευκαιρία να εξασφαλίσουν από σήμερα το εισιτήρια για τα νοκ – άουτ.

Ο Σικάν μετά από υπέροχο συνδυασμό σκόραρε το μοναδικό τέρμα της αναμέτρησης στο 41′ για να φτάσει η ομάδα του τους έξι βαθμούς και να θέσει σοβαρή υποψηφιότητα για την δεύτερη θέση, στη μάχη που θα δώσει με την Πόρτο.

Στο Ντόρτμουντ, η τοπική ομάδα ήταν ανώτερη σε όλα μήκη και τα πλάτη του γηπέδου κόντρα στην άφαντη Νιούκαστλ, που ήταν σαν να μην ταξίδεψε ποτέ στη Γερμανία.

Δίκαιο και άνετο όσο ακούγεται το τελικό 2-0 με σκόρερ τους Φίλκρουγκ και Μπραντ, δηλαδή όχι και τους πιο συνήθεις υπόπτους…

 

Τα αποτελέσματα της 4ης αγωνιστικής στον 8ο όμιλο

Σαχτάρ – Μπαρτσελόνα 1-0 (40′ Σικάν)

07/11 22:00 Πόρτο – Άντβερπ

Τα αποτελέσματα της 4ης αγωνιστικής στον 6ο όμιλο

Ντόρτμουντ – Νιούκαστλ 2-0 (26′ Φίλκρουγκ, 79′ Μπραντ)

07/11 22:00 Μίλαν – Παρί

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς