17.8 C
Athens

Δεν βρίσκει τον χρόνο που θα ήθελε στο ροτέισον των Θάντερ ο Μίτσιτς

Ο Βασίλιε Μίτσιτς έκανε το μεγάλο ταξίδι για τον μαγικό κόσμο του NBA το περασμένο καλοκαίρι, αφού κατέκτησε τα πάντα στην Ευρώπη με την Εφές, ωστόσο για την ώρα δεν έχει καταφέρει να κερδίζει την εμπιστοσύνη του προπονητή του ως παίκτης των Οκλαχόμα Θάντερ και περιορίζεται σε μονοψήφιο μέσο όρο στα λεπτά συμμετοχής του στα μόλις τρία ματς που έχει παίξει.

Ο Σέρβος αστέρας προέρχεται βέβαια από τραυματισμό και δεδομένα θα χρειαστεί χρόνο προσαρμογής στην κορυφαία μπασκετική Λίγκα του πλανήτη, όπως ισχύει και στην περίπτωση του Σάσα Βεζένκοφ, ωστόσο σε αντίθεση με τον Βούλγαρο άσο, ο Μίτσιτς βλέπει τον χρόνο του να μειώνεται παρά να αυξάνεται παιχνίδι με παιχνίδι.

Στο τελευταίο του ματς κόντρα στους Γουόριορς αγωνίστηκε ξανά για μόλις 13 λεπτά παρότι απουσίαζε ο βασικός γκαρντ των Θάντερ, Γκίλτζιους – Αλεξάντερ, με όλη αυτή τη συνθήκη να τον κρατά σε χαμηλά ποσοστά, τόσο εντός όσο κι εκτός παρκέ, αφού κύκλοι του αναφέρουν ότι έχει επηρεαστεί ψυχολογικά.

Μένει να φανεί αν θα μπορέσει να βρει περισσότερο χρόνο στο NBA μέχρι τον χειμώνα ή αν θα σκεφτεί το ενδεχόμενο πρόωρης επιστροφής του στην Ευρώπη…

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς