17.2 C
Athens

«Ο Θρύλος πενθεί για έναν δικό του Θρύλο»: Το αντίο του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού στον Νίκο Γιούτσο

Ο θρυλικός επιθετικός του Ολυμπιακού, Νίκος Γιούτσος, άφησε την τελευταία του πνοή το μεσημέρι της Τρίτης (7/11) σε ηλικία 81 ετών, βυθίζοντας στη θλίψη το ελληνικό φίλαθλο κοινό και ειδικά την οικογένεια του Ολυμπιακού, ομάδα με την οποία έγραψε ιστορία στα ποδοσφαιρικά γήπεδα.

Θρήνος στην οικογένεια του Ολυμπιακού, πέθανε ο θρυλικός Νίκος Γιούτσος

Η ΠΑΕ Ολυμπιακός αποχαιρέτησε έναν από τους μεγαλύτερους θρύλους του Συλλόγου με ένα κείμενο γεμάτο συναισθήματα, γκολ και αναμνήσεις, ενώ το ίδιο έπραξε και ο Ερασιτέχνης Ολυμπιακός, που σε σχετική ανακοίνωσή τίμησε τη μνήμη του σπουδαίου και αειμνήστου Έλληνα επιθετικού.

Συγκεκριμένα αναφέρει:

“Θλίψη γέμισε την ερυθρόλευκη οικογένειά μας ο αδόκητος χαμός του Νίκου Γιούτσου, τα κατορθώματα του οποίου έχουν καταγραφεί ανεξίτηλα στη ολόχρυση ιστορία του Συνδέσμου μας.

Ο Θρύλος πενθεί για έναν δικό του Θρύλο και το σύνθημα “Έμπαινε Γιούτσο” θα ηχεί πλέον εκεί ψηλά, όπου θα συναντηθεί με όλους αυτούς που από το 1925 έγραψαν τις ένδοξες στιγμές του μεγαλύτερου πολυαθλητικού συλλόγου. Ο πρόεδρος και τα μέλη του Διοικητικού συμβουλίου του Ολυμπιακού Σ.Φ.Π. εκφράζουν τα θερμά συλλυπητήρια τους στους οικείους του.

Οι Θρύλοι ζουν για πάντα, κι ο Νίκος Γιούτσος είναι μία από τις Θρυλικές μορφές της τεράστιας ιστορίας του Συνδέσμου μας”.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς