21 C
Athens

Γιακουμάκης: Δεν σκεφτόμουν να φύγω από τη Σέλτικ, η σχέση μου με τον Ποστέκογλου δεν ήταν καλή

Στην αποκάλυψη πως οι σχέσεις του με τον νυν προπονητή της Τότεναμ, Άγγελο Ποστέκογλου, δεν ήταν καλές όσο οι δυο τους βρισκόταν στη Σέλτικ προχώρησε ο Γιώργος Γιακουμάκης.

Ο Έλληνας επιθετικός της Ατλάντα Γιουνάιτεντ μίλησε στο «Athletic» και μεταξύ άλλων μίλησε για τα προβλήματα που είχε στη Σέλτικ, από την οποία δεν σκεφτόταν να αποχωρήσει όπως είπε.

Όσα είπε για το κεφάλαιο Σέλτικ:

«Δεν σκεφτόμουν να φύγω από τη Σέλτικ, εάν διάφορα πράγματα δεν πήγαιναν στραβά, αλλά τελικά πολλά ήταν εντελώς λάθος. Δεν μπορώ να πω ψέματα. Η σχέση μου με τον προπονητή (σ.σ.: Ποστέκογλου) δεν ήταν καλή στο τέλος της ημέρας. Δεν είχαμε κάποια συγκεκριμένη κόντρα, αλλά δεν με εμπιστευόταν όσο θα ήθελα. Ήθελα να νιώσω πως με εμπιστεύεται.

Έπρεπε να φύγω και δεν το μετάνιωσα ούτε στιγμή. Ήμουν λυπημένος που έπρεπε να αποχωρήσω από την Σέλτικ γιατί ζούσα εκεί και ήμουν κάτι σαν θεός για τους οπαδούς. Η σχέση μου μαζί τους ήταν πραγματικά ξεχωριστή και ήταν λυπηρό, αλλά έπρεπε να πάρω την απόφαση μου. Υπέφερα στον τελευταίο μήνα μου στη Σέλτικ, λόγω κάποιων ανθρώπων στην ομάδα. Δεν έλαβα σεβασμό από τους ανθρώπους του συλλόγου, έτσι με ανάγκασαν να αποχωρήσω».

 

 

 

 

 

 

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς