19.1 C
Athens

Σαββίδης: Ο ΠΑΟΚ είναι βασικός πόλος στο ελληνικό ποδόσφαιρο, χωρίς την έγκρισή μας δε γίνεται τίποτα

«Οι δικές μας μάχες άλλαξαν το τοπίο και θα συνεχιστούν, για να γίνει το ελληνικό ποδόσφαιρο πιο δίκαιο - Δε θα μας χαριστεί τίποτα, όπως δε μας χαρίστηκε ποτέ», τα λόγια του Ιβάν Σαββίδη στο ΔΣ του ΠΑΟΚ

Σύσκεψη του ΔΣ της ΠΑΕ ΠΑΟΚ πραγματοποιήθηκε σήμερα, υπό την προεδρεία του Ιβάν Σαββίδη, ο οποίος μίλησε για τη δυναμική του ΠΑΟΚ, το γηπεδικό και τη σχέση του με τον Ραζβάν Λουτσέσκου.

Ο ισχυρός άνδρας του Δικεφάλου ζήτησε σύμπνοια και συσπείρωση από τους συνεργάτες του, δίνοντας ως παράδειγμα τη δική του σχέση με τον Λουτσέσκου, ενώ τόνισε ότι μόνο με πίστη και στήριξη στην ομάδα ο ΠΑΟΚ θα μπορέσει να επανέλθει στην κορυφή.

«Η εποχή χρειάζεται τη μέγιστη δυνατή συσπείρωση και στήριξη στην ομάδα, που θα μπει στο στόχαστρο των αντιπάλων. Δεν μπορούμε να αντιμετωπίσουμε περιττά προβλήματα και διχόνοιες. Στόχος μας είναι να ξαναπάμε τον ΠΑΟΚ εκεί που του αξίζει. Δε θα μας χαριστεί τίποτα, όπως δεν μας χαρίστηκε ποτέ. Ό,τι πετύχαμε το πετύχαμε μόνοι μας όταν δε δώσαμε το παραμικρό δικαίωμα να μας σταματήσουν με πλάγιους τρόπους».

Ο Ιβάν Σαββίδης στάθηκε επίσης στην επιρροή του ΠΑΟΚ στο ελληνικό ποδόσφαιρο, λέγοντας χαρακτηριστικά: «Έχουμε πετύχει να είμαστε βασικός πόλος στο ελληνικό ποδόσφαιρο, χωρίς την έγκριση μας δεν μπορεί να προχωρήσει καμία αλλαγή πια. Οι δικές μας μάχες άλλαξαν το τοπίο και οι μάχες αυτές θα διαρκούν για πάντα, προκειμένου το ελληνικό ποδόσφαιρο να γίνεται όλο και πιο δίκαιο. Δεν μπορούμε να εφησυχάζουμε».

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς