17.3 C
Athens

Σοκάρει η κατάθεση της κοπέλας που κατήγγειλε τον Ντάνι Άλβες: «Με έπιασε από το λαιμό και με χαστούκισε»

Στο φως της δημοσιότητας έφερε η «As» την κατάθεση της νεαρής κοπέλας που κατήγγειλε τον Ντάνι Άλβες πως τη βίασε.

Ο Βραζιλιάνος μπακ παραμένει στη φυλακή και περιμένει την απόφαση της δικαιοσύνης μετά την καταγγελία της νεαρής κοπέλας που υποστηρίζει πως τη βίασε στις τον Δεκέμβριο του 2022 σε νυχτερινό κλαμπ.

Η «AS» έφερε στο φως της δημοσιότητας την κατάθεση της που σοκάρει, με τη νεαρή κοπέλα να αναφέρει μεταξύ άλλων μέσα σε αυτή πως την έπιασε από το λαιμό και τη χαστούκισε.

Αναλυτικά:

«Ήταν πίσω μου, ενώ είχα τον ξάδερφό μου μπροστά μου. Τότε τον θυμάμαι να απομακρύνεται και να μου κάνει νόημα να πάω κοντά του. Σκέφθηκα “μπορείς να του μιλήσεις και να δεις τι θέλει” και τίποτε άλλο. Πήγα εκεί για να του μιλήσω. Σε καμία στιγμή δεν ήξερα πού πήγαινα. Θυμάμαι ότι πήγαινα εκεί που ήταν, αλλά δεν μπορούσα να φαντασθώ πού με πήγαινε. Φτάσαμε και υπήρχε μια πόρτα, την άνοιξε και μπήκα μέσα.

Όταν μπήκα μέσα, είδα ότι ήταν μια μικροσκοπική τουαλέτα. Νομίζω ότι τότε άρχισε το σοκ μου. Θυμάμαι ότι κάθισε και άρχισα να του λέω “πρέπει να φύγω, πρέπει να φύγω!”. Τον θυμάμαι να μου σηκώνει το φόρεμα και να με βάζει να καθίσω πάνω του. Και άρχισε να μου λέει πολλά πράγματα. Επέμεινε να του πω πράγματα. Εκείνη την στιγμή αντιστάθηκα, αλλά με χτύπησε στο γόνατο. Προσπάθησε να με κάνει να του κάνω στοματικό σεξ. Συνέχισα να απομακρύνομαι μέχρι που με έπιασε από τον λαιμό και άρχισε να με χαστουκίζει»

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς