19.7 C
Athens

Αποχωρεί από τον πάγκο των ΗΠΑ μετά τους Ολυμπιακούς Αγώνες ο Στιβ Κερ

Από τον πάγκο των ΗΠΑ θα αποχωρήσει μετά τους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2024 ο Στιβ Κερ, όπως δήλωσε ο ίδιος.

Ο ομοσπονδιακός τεχνικός των ΗΠΑ μίλησε στο Athletic και ανέφερε πως θα κάτσει για τελευταία φορά στον πάγκο της ομάδας στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Παρισιού. Επιπλέον αναφέρθηκε και στους αστέρες του NBA που θα στηρίξουν την προσπάθεια της εθνικής ομάδας.

Αναλυτικά όσα είπε:

«Για μένα είναι ένας κύκλος δύο ετών. Ο Πόποβιτς κοούτσαρε την ομάδα σε ένα Παγκόσμιο Κύπελλο και στους Ολυμπιακού Αγώνες. Τώρα είναι η δική μου σειρά να παραδώσω τη σκυτάλη».

Για τον Κάρι και τους υπόλοιπους αστέρες του NBA: Το μόνο πράγμα που συζητήσαμε με τον Στεφ εν συντομία είναι, ξέρετε, είπε ότι θέλει να παίξει, και είπα υπέροχα. Είτε το πιστεύετε είτε όχι, δεν είχαμε μια εις βάθος συζήτηση για τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Παρισιού.Ήμασταν τόσο συγκεντρωμένοι στη σεζόν των Γουόριορς, στον τρόπο που τελείωσε η περσινή χρονιά, σε αυτό που προσπαθούμε να δημιουργήσουμε αυτή τη στιγμή.

Αυτή η σύζητηση θα λήξει σε μερικούς μήνες. Θέλουμε αργά ή γρήγορα να έχουμε το ρόστερ της ομάδας. Δεν υπάρχει συγκεκριμένη ημερομηνία, αλλά προφανώς δεν θέλουμε να αφήσουμε τα παιδιά σε κενό

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς