22.7 C
Athens

Βιγιαρεάλ: Σε δύσκολη θέση ο Πατσέτα, φαβορί για αντικαταστάτης του ο Μαρθελίνο

Σε δύσκολη θέση βρίσκεται ο Πατσέτα μετά και τη χθεσινή ήττα με 2-3 από την Αθλέτικ Μπιλμπάο, με τους ανθρώπους της Βιγιαρεάλ να κάνουν σκέψεις για άμεση αντικατάσταση του.

Τα Κίτρινα Υποβρύχια δεν μπορούν να σηκώσουν κεφάλι και μετά από τη νέα ήττα βρίσκονται στη 13η θέση της βαθμολογίας με 12 βαθμούς. Ο Πατσέτα που ανέλαβε τον Σεπτέμβριο αντικαθιστώντας τον Κίκε Σετιέν βρίσκεται σε δύσκολη θέση και όπως αναφέρει δημοσίευμα της Relevo, δεν αποκλείεται σύντομα να αποτελέσει παρελθόν.

Πρώτος στη λίστα για τη διαδοχή του στον πάγκο της Βιγιαρεάλ είναι ο Μαρθελίνο, που κυκλοφορεί ελεύθερος στην αγορά μετά το σύντομο πέρασμα του από τη Μαρσέιγ και την αποχώρηση του τον Σεπτέμβριο.

Εφόσον επιβεβαιωθεί κάτι τέτοιο και ο Μαρθελίνο αναλάβει άμεσα τη Βιγιαρεάλ, θα έρθει ξανά αντιμέτωπος με τον Παναθηναϊκό μέσα σε λίγους μήνες, μετά τις αναμετρήσεις ανάμεσα στη Μαρσέιγ και τους Πράσινους το καλοκαίρι για τα προκριματικά του Champions League, όπου το τριφύλλι ήταν αυτό που χαμογέλασε.

Να θυμίσουμε πως η Βιγιαρεάλ βρίσκεται στην 3η θέση στον όμιλο του Παναθηναϊκού στο Europa League και είναι έναν βαθμό πίσω από τους Πράσινους (με ματς λιγότερο) που την κέρδισαν στο ΟΑΚΑ. Οι δύο ομάδες θα έρθουν ξανά αντιμέτωπες στις 30 Νοεμβρίου στην Ισπανία για την 5η αγωνιστική των ομίλων.

 

 

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς