18.5 C
Athens

Τακιανός: Είχαμε καλά διαστήματα, αλλά η ποιότητα του Ολυμπιακού είναι μεγάλη

Στην ποιότητα του Ολυμπιακού στάθηκε μεταξύ άλλων στις δηλώσεις του ο Φώτης Τακιανός.

Ο Ολυμπιακός πέρασε από τη Θεσσαλονίκη με τον Μουσταφά Φαλ να οργιάζει και να κάνει triple double. Μετά το τέλος του ματς ο προπονητής του Δικεφάλου στάθηκε στους τραυματισμούς που προέκυψαν, αλλά και στην ποιότητα των Ερυθρολεύκων.

Αναλυτικά όσα είπε στην κάμερα της ΕΡΤ:

«Από το πρώτο λεπτό χάσαμε τον βασικό μας παίκτη. Για να δούμε τι δεν πήγε καλά θα πρέπει να υπάρχουν δεδομένα. Χάσαμε τον παίκτη μας στην πρώτη φάση. Προσπαθήσαμε να βρούμε λύσεις αλλά δεν τα καταφέραμε λόγω της ποιότητας του αντιπάλου. Είχαμε καλά διαστήματα, προσπαθήσαμε μέσω της άμυνας μας, περιορίσαμε τις επιλογές του, αλλά η ποιότητα του Ολυμπιακού είναι μεγάλη».

Για τη συνέχεια του ΠΑΟΚ είπε: «Παίζει μεγάλο ρόλο στην ομάδα μας η κόπωση και οι τραυματισμοί. Έχουμε πολύ δύσκολο πρόγραμμα και πρέπει να βρούμε χρόνο για να προπονηθούμε και να βελτιωθούμε».

Για την κατάσταση του ΜακΝίς είπε: « Ο Μακνίς έρχεται από τραυματισμό. Είναι ο δεύτερος τραυματισμός του. Είναι ο βασικός μας ψηλός. Έρχεται από καταπόνηση. Ας ελπίσουμε να μην είναι σοβαρός ο τραυματισμός».

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς