16.5 C
Athens

ΠΑΣ – Βόλος 1-1: Παρέμειναν παρέα στον πάτο της βαθμολογίας

ΠΑΣ Γιάννινα και Βόλος ήθελαν πάση θυσία τη νίκη, όμως έμειναν στο 1-1 και παρέμειναν σε δύσκολη θέση.

Κάτι παραπάνω από σημαντικός ήταν ο αγώνας για τις δύο ομάδες που έψαχναν αμφότερες τη δεύτερη τους νίκη στο πρωτάθλημα και να ξεκολλήσουν από τον πάτο της βαθμολογίας αφήνοντας εκεί τον αντίπαλο τους. Τελικά η νίκη δεν ήρθε για καμία από τις δύο και προχώρησαν χεράκι χεράκι στους 6 βαθμούς, όπου ισοβαθμούν μαζί με Παναιτωλικό και Ατρόμητο.

Το παιχνίδι είχε τελικές όμως οι πραγματικά καλές στιγμές δεν ήταν πολλές, με τις δύο ομάδες να φαίνονται αγχωμένες για τη σημασία του αποτελέσματος. Στο 36′ ο Μπερτόγλιο δοκίμασε τα αντανακλαστικά του Κλέιμαν, ενώ λίγο αργότερα η κεφαλιά του Παμλίδη πέρασε άουτ.

Κάπως έτσι ΠΑΣ Γιάννινα και Βόλος πήγαν στα αποδυτήρια, με το δεύτερο ημίχρονο να ξεκινάει με γρήγορο γκολ. Ο Κιάκος εκμεταλλεύτηκε στο 50′ τη σέντρα του Σόρια και με ωραίο τελείωμα έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για να βάλει μπροστά στο σκορ τους γηπεδούχους.

Το παιχνίδι δεν είχε φάσεις από εκεί και πέρα, με το επόμενο μεγάλο γεγονός να είναι η ισοφάριση του Βόλου στο 73′. Ο Λούνα σέντραρε από τα δεξιά και ο Κόμπα που είχε περάσει στον αγωνιστικό χώρο πέντε λεπτά νωρίτερα έφερε με κεφαλιά το ματς στα ίσια.

Λίγο έλειψε ο ΠΑΣ να πάρει αμέσως το προβάδισμα αφού ο Κόντε απείλησε με σουτ στην αμέσως επόμενη φάση, όμως από εκεί και πέρα οι φιλοξενούμενοι είχαν την υπεροχή και έψαξαν το δεύτερο τέρμα.

Αυτό ωστόσο δεν ήρθε και έτσι το 1-1 έμεινε μέχρι το τέλος για να κρατήσει τις δύο ομάδες στον πάτο της βαθμολογίας.

ΠΑΣ Γιάννινα (Στάικος): Κλέϊμάν, Σόρια, Τσαούσης, Εραμούσπε, Παντελάκης, Καραχάλιος, Ριέντστρα (79′ Γκάρο), Κιάκος (79′ Έφορντ), Παμλίδης (68′ Λιάσος), Ροσέρο (86′ Λέο), Κόντε (86′ Μπάλαν)

ΒΟΛΟΣ (Μπράτσος): Παπαδόπουλος, Τάχατος (68′ Κίτσος), Καλογερόπουλος, Τσοκάνης, Λούνα, Γκλάβτσιτς, Τρουιγιέ (68′ Κόμπα), Μπερτόλιο, Ντέλετιτς (84′ Ενγκίν), Κορνέτ (68′ Μαχαίρας), Γκαρσία.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς