17.7 C
Athens

Στο πλευρό του Αρτέτα η Άρσεναλ: «Μη αποδεκτά τα διαιτητικά λάθη»

Στο πλευρό του Μικέλ Αρτέτα στάθηκε με ανακοίνωση της η Άρσεναλ, η οποία παράλληλα αναφέρει πως τα διαιτητικά λάθη στο ματς με τη Νιουκάστλ δεν είναι αποδεκτά.

Οι Κανονιέρηδες λύγισαν με 1-0 από τη Νιουκάστλ, με τη φάση του γκολ να προκαλεί έντονες αντιδράσεις αφού η μπάλα έχει περάσει τη γραμμή πριν τη σέντρα που οδήγησε στο γκολ του Γκόρντον.

Νιούκαστλ – Άρσεναλ 1-0: Ο Γκόρντον έβαλε τέλος στο αήττητο των Κανονιέρηδων

Ο Μικέλ Αρτέτα ξέσπασε σε δηλώσεις του και μίλησε με σκληρά λόγια, με την Άρσεναλ να τοποθετείται επίσημα και να στέκεται στο πλευρό της ομάδας.

Αναλυτικά:

«Η Άρσεναλ στηρίζει ολόψυχα τα σχόλια του Μίκελ Αρτέτα μετά την αναμέτρηση, μετά από μία ακόμα σειρά από μη αποδεκτά λάθη από την διαιτησία και το VAR το απόγευμα του Σαββάτου. Θα θέλαμε επίσης να αναγνωρίσουμε τη μεγάλη προσπάθεια και την απόδοση από τους παίκτες μας, αλλά και τους οπαδούς μας που ταξίδεψαν στο «Σεντ Τζέιμς Παρκ». Η Premier League είναι το κορυφαίο πρωτάθλημα του κόσμου, με τους κορυφαίους παίκτες, προπονητές και οπαδούς, όλοι αυτοί αξίζουν κάτι καλύτερο.

Η επιτροπή διαιτησίας επειγόντως πρέπει να αυξήσει τα επίπεδα διαιτησίας και να εστιάσει σε δράσεις που θα προχωρήσει λίγο περισσότερο από την αναδρομική ανάλυση, τις επιχειρούμενες εξηγήσεις και τις συγγνώμες. Υποστηρίζουμε τις προσπάθειες που καταβάλει ο Υπεύθυνος Διαιτησίας Χάουαρντ Γουέμπ και θα υποδεχόμασταν με χαρά να δουλέψουμε όλοι μαζί ώστε να φτάσουμε στο κορυφαίο επίπεδο διαιτησίας που απαιτεί το πρωτάθλημα μας».

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς