17.2 C
Athens

Γιούχτας – Ολυμπιακός Β’ 2-2: Ο Παπακανέλλος χάρισε τον βαθμό στο τέλος

Το δεκάρι της β' ομάδας του Ολυμπιακού έδωσε τη λύση με ένα όμορφο γκολ πριν το φινάλε μιας γεμάτης αναμέτρησης και στέρησε από τον Γιούχτα την κορυφή στον Β όμιλο

Σε ένα “γεμάτο” ματς στην Ιεράπετρα, Γιούχτας και Ολυμπιακός Β’ αναδείχθηκαν ισόπαλοι με 2-2 για την έκτη αγωνιστική της Super League, με τους Ερυθρόλευκους να φτάνουν στο – 1 στην βαθμολογική τους κατάταξη, καθώς υπενθυμίζεται ότι ξεκίνησαν το πρωτάθλημα με – 10 βαθμούς λόγω της περσινής τους τιμωρίας.

Ο Παπακανέλλος που πραγματοποιεί εξαιρετικές εμφανίσεις φέτος ήταν αυτός που με δικό του τέρμα στο 80′ όρισε το τελικό αποτελέσματα, με την ομάδα του Ιμπαγάσα να προηγείται στο σκορ μόλις στο 4ο λεπτό χάρη σε γκολ του Κωστή και τον εξαιρετικό, μέχρι στιγμής, Γιούχτα να απαντά με δύο γρήγορα γκολ για την ανατροπή στις αρχές του δευτέρου ημιχρόνου.

Ο Γιούχτας, που είχε την ευκαιρία να ανέβει έστω και προσωρινά στην κορυφή του Β ομίλου, παρέμεινε τέταρτος με 12 βαθμούς δείχνοντας αρκετά καλά σημάδια στην παρθενική του παρουσία στη Super League 2, ενός πρωταθλήματος που και φέτος ξεκίνησε αργά και δεν μπορεί να πει κανείς με σιγουριά αν και πότε θα ολοκληρωθεί…

Γιούχτας (Σουργιάς): Πρινιωτάκης, Γελαδάρης (86′ Μάρτσι), Λιποράσε, Φαζός, Κόλα, Ροβίθης (72′ Κωστανάσιος), Μπουτσάκης (72′ Βρεττός), Πολυχρόνης (79′ Κίσσας), Νοικοκυράκης (86′ Τζάνης), Μπρους, Αλεξόπουλος.

Ολυμπιακός Β (Α. Ιμπαγάσα): Παπαδούδης, Μπα, Ανδρούτσος, Μπαγκαλιάνης, Σγουρός (62′ Μαυρουδής), Τσέλιος (79′ Παπακανέλλος), Αποστολόπουλος (62′ Κωστούλας), Κουτσίδης, Μαρίνος (70′ Βλαχομήτρος), Κωστή, Αργυρίου (62′ Καράκουτης).

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς