23.2 C
Athens

Σταφυλίδης: Ο ΠΑΟΚ είναι η καψούρα μου, ψέματα ότι ήμουν κοντά στο να επιστρέψω

Συγκινήθηκε μιλώντας για τον ΠΑΟΚ και τα όσα έζησε με τη φανέλα του Δικεφάλου του Βορρά ο Κώστας Σταφυλίδης, που εμφανίστηκε ως γκεστ στο podcast «Κουβέντα στο ΠΙ & ΦΙ».

O Έλληνας μπακ αναφέρθηκε στην… καψούρα του, που δεν είναι άλλη από την ομάδα της Θεσσαλονίκης, ξεκαθαρίζοντας πάντως πως δεν ήταν αληθινά τα σενάρια περί επιστροφής του στην Τούμπα το περασμένο καλοκαίρι, όταν κι έμεινε ελεύθερος από την Μπόχουμ.

Όταν ρωτήθηκε τι σημαίνει για τον ίδιο ο ΠΑΟΚ, απάντησε, «Γιατί μου το κάνεις αυτό; ΠΑΟΚ, δύσκολο να πω. Είναι πολλά, μου βγαίνουν πολλά, είναι η αγάπη μου, η καψούρα μου».

Για το αν είναι στα σχέδιά του να επιστρέψει στην Ελλάδα: «Ναι, αναλόγως τις κατάλληλες συνθήκες. Αλλά, αυτό είναι μεγάλη κουβέντα. Δεν είναι κάτι που λέγεται σε λίγες λέξεις που μπορείς να πεις, ναι, όχι, για μένα τουλάχιστον. Αλλά ναι. Θα το αφήσω εδώ. Είναι ανάλογα και τι θέλεις. Ή που θέλεις και που δεν θέλεις. Αλλά η ουσία είναι ότι ναι, θα το έκανα».

Για τα δημοσιεύματα που έλεγαν πως ο Σταφυλίδης επιστρέφει στην Ελλάδα και τον ΠΑΟΚ: «Τα περισσότερα ήταν ψέματα, βασικά όλα ήταν. Σε καμία περίπτωση δεν ήμουν κοντά. Απλώς είναι να γράψουμε κάτι όταν δεν έχουμε κάτι να πούμε τα γράφουμε αυτά. Δεν με επηρέαζαν καθόλου. Εφόσον εγώ ξέρω την αλήθεια και τι γίνεται δεν με νοιάζει τώρα τι λένε και τι κάνουν».

Για το αν θέλει να κλείσει την καριέρα του στον ΠΑΟΚ: «Όχι δεν το έχω φανταστεί έτσι, γιατί ποτέ δεν καθόμουν να σκεφτώ αυτό το πράγμα, ότι τελειώνω και πρέπει να κλείσω την καριέρα μου κάπου. Είμαι της άποψης ότι τουλάχιστον σε αυτήν την ομάδα θα ήθελα να μπορώ να προσφέρω όσα μπορώ να προσφέρω. Όχι όταν δεν μπορώ να προσφέρω».

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς