19.7 C
Athens

GNTM: Απίστευτη σκληρότητα από κριτή σε υποψήφια που αποχώρησε κλαίγοντας (video)

Aφωνοι οι υπόλοιποι κριτές του Next Top Model από τη στάση του Δημήτρη Σκουλού

Οι οντισιόν για το GNTM συνεχίζονται και πολλά νεαρά κορίτσια που έχουν όνειρό τους να γίνουν μοντέλα εμφανίζονται μπροστά στους κριτές, προσδοκώντας να τα επιλέξουν για την επόμενη φάση.

Είναι αλήθεια πως σε αυτή τη νέα έκδοση του ριάλιτι οι κριτές αναζητούν το διαφορετικό, αλλά παράλληλα «χτυπούν αλύπητα» κάθε τι «πλαστικό», με απόρριψη συνοδευόμενη πολλές φορές με καυστικά σχόλια για τις αισθητικές επεμβάσεις.

Δεν απορρίπτουν, όμως, μόνο τις πλαστικές επεμβάσεις, αλλά και κάθε τι άλλο που κρίνουν ότι είναι απαγορευτικό για μια κοπέλα που ονειρεύεται να γίνει μοντέλο.

Στην προσπάθειά τους να δώσουν στην κοπέλα να καταλάβει ότι δεν διαθέτει τα προσόντα για μοντέλο, μπορεί να γίνουν ιδιαίτερα αιχμηροί. Αλλωστε, αυτή είναι και η φύση του ριάλιτι, αφού χωρίς ίντριγκα δεν υπάρχουν και νούμερα τηλεθέασης.

Ωστόσο, υπάρχουν κάποια όρια που ακόμα κι αυτοί καλούνται να μην ξεπεράσουν. Γιατί η γραμμή ανάμεσα στην αυστηρή κριτική και την αγένεια είναι λεπτή.

Αυτή τη γραμμή ξεπέρασε χθες ένας εκ των κριτών του Next Top Model, ο Δημήτρης Σκουλός.

Ο γνωστός φωτογράφος και κριτής του ριάλιτι έκρινε ότι μια από τις κοπέλες, η Σοφία, δεν συγκεντρώνει τα προσόντα ώστε να περάσει στην επόμενη φάση. Αρκούσε βεβαίως γι’ αυτό η αρνητική του ψήφος. Αλλωστε και οι άλλοι τρεις κριτές είχαν ήδη ψηφίσει αρνητικά και η δική του ψήφος ή γνώμη δεν θα επηρέαζε το αποτέλεσμα, που είχε ήδη κριθεί.

Παρόλα αυτά, εκείνος ήθελε να «στρίψει το μαχαίρι στην πληγή». Με ποικίλους χαρακτηρισμούς και συνεχόμενους μορφασμούς δυσαρέσκειας και απογοήτευσης, ο Δημήτρης Σκουλός φρόντισε να κάνει σαφές στη νεαρή κοπέλα ότι όχι μόνο δεν κάνει για τον χώρο της μόδας, αλλά ότι δεν είναι όμορφη ούτε καν συμπαθητική (!).

«Εγώ λέω πάντα αυτό που βλέπω. Είπε ο ένας ότι είσαι πολύ συμπαθητική, “είσαι πολύ ωραία” είπε η Βίκυ, εγώ δεν βλέπω τίποτα από αυτά, πραγματικά! Ούτε σε θεωρώ πολύ ωραία, ούτε συμπαθητική. Πραγματικά, απορώ γιατί ήρθες εδώ. Όχι!», είπε χαρακτηριστικά, με τη Σοφία, η οποία ήταν όντως ένα πολύ συμπαθητικό παιδί, ένα ευγενικό πλάσμα, χωρίς έπαρση ή ύφος (που το μόνο της λάθος ήταν η εντύπωσή της ότι κάνει για μοντέλο) να βγαίνει πληγωμένη και με κλάματα από την αίθουσα.

Η συμπεριφορά, όμως, αυτή δεν άφησε αμέτοχα και τα υπόλοιπα μέλη της κριτικής επιτροπής που αντέδρασαν.

«Καλά κι εσύ, την πήρες από τα μούτρα. Αμάν! Έλα βρε Δημήτρη… Δεν έχουμε μιλήσει έτσι και σε κορίτσια, τα οποία ήταν χειρότερα από αυτήν. Ήσουν υπερβολικός!», του είπε η Βίκυ Καγιά για να πάρει την εξής απάντηση από τον Δημήτρη Σκουλό:

«Δεν είναι ούτε ωραία ούτε συμπαθητική. Δεν τη συμπάθησα καν. Υπήρχαν κορίτσια που πάτησα το “όχι” και μετά έκλαιγα μέσα μου. Αλλά εδώ δεν… Δεν κάνει… Με τέτοιο πρόσωπο, αυτιά, μύτη… Εντάξει, όλα μαζί να δένουν, αλλά αυτό δεν δένεται, ήταν λυτά όλα».

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς