23.2 C
Athens

Κρεμάει τα παπούτσια του στο τέλος της σεζόν ο Φελαϊνί

Ο Μαρουάν Φελαϊνί, αγωνίζεται στην Σαντόνγκ Ταϊσάν από το 2019 και όπως έγινε γνωστό, στο τέλος της τρέχουσας αγωνιστικής περιόδου θα «κρεμάσει τα παπούτσια του»..

Ο Βέλγος μέσος, ο οποίος έχει… αποχωρισθεί την χαρακτηριστική κόμη, είναι σχεδόν 36 ετών και θέλει να ενισχύσει την ομάδα του στον τελικό του Κυπέλλου Κίνας και στο τελευταίο στάδιο του Champions League Ασίας.

«Ο σύλλογος θα οργανώσει μια τελετή αποχαιρετισμού για τον αρχηγό Φελαϊνί πριν και μετά τον αγώνα. Ελάτε να εμψυχώσουμε μαζί την ομάδα και να δείξουμε την αγάπη μας στον θρύλο!!!», αναφέρεται στην ιστοσελίδα του κινεζικού συλλόγου και προστίθεται:

«Στο τέλος αυτής της σεζόν, ο Φελαϊνί θα αποχαιρετήσει την ομάδα. Κατά την διάρκεια της τελετής, οι φίλαθλοι θα κληθούν να αποχαιρετήσουν αυτόν τον άξιο ξένο παίκτη. Στη συνέχεια θα συνεχίσει να αγωνίζεται δίπλα στους συμπαίκτες του και να εκπροσωπεί την ομάδα στο AFC Champions League και στον τελικό του Κυπέλλου.

Τα τελευταία χρόνια, ο Φελαϊνί πέτυχε γκολ και βοήθησε σε νίκες πολλές φορές. Σε αυτήν την τελική μάχη, ας τον αποχαιρετήσουμε με χειροκροτήματα και επευφημίες. Ενας σούπερ σταρ όταν ήλθε, ένας θρύλος όταν έφυγε!

Ευχαριστούμε, αρχηγέ Φελαϊνί»!

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς