22.8 C
Athens

ΜακΚόλουμ και Πέρι συμφώνησαν στην πρόβλεψή τους για τη φετινή κατάταξη του Παναθηναϊκού στη Euroleague

Ο Παναθηναϊκός έχει ξεκινήσει στη φετινή σεζόν της Euroleague με ρεκόρ 2-4 και ήδη προβληματίζει με την εικόνα του στην Ευρώπη, καθώς παρά τις πολλές και κάποιες ηχηρές προσθήκες του καλοκαιριού αναζητά ακόμα την ταυτότητά του.

Η ομάδα του Αταμάν ηττήθηκε με κάτω τα χέρια και από την Μπαρτσελόνα το βράδυ της Παρασκευής, έχοντας ξανά εκτός αποστολής τους Σλούκα και Βιλντόσα.

Αρκετοί θεωρούσαν πριν το ξεκίνημα της φετινής σεζόν ότι ίσως ήρθε η ώρα να επιστρέψουν οι Πράσινοι στα playoffs της διοργάνωσης, ωστόσο τόσο ο πρώην “πράσινος” Κέντρικ Πέρι όσο και ο Έρικ ΜακΚόλουμ συμφώνησαν στο ότι το τριφύλλι θέλει αρκετή δουλειά και οριακά θα χάσει το φετινό τρένο της οκτάδας.

“Πριν την προσθήκη Ναν πίστευα ότι ο Παναθηναϊκός θα χάσει οριακά την είσοδο στα πλέι-οφ και εκεί τον βλέπω και τώρα. Και αυτό επειδή είναι πραγματικά δύσκολο να βρεις γρήγορα χημεία όταν έχεις καινούργιο προπονητή, τόσους πολλούς νέους παίκτες, νέο σύστημα. Ειδικά όταν παίζεις απέναντι σε ομάδες με παίκτες που είναι μαζί για 3 ή για 4 χρόνια, έχουν τα ίδια συστήματα και γνωρίζονται μεταξύ τους”, ανέφερε ο ΜακΚόλουμ στην εκπομπή του “Basketnews.com”.

“Στο ξεκίνημα της σεζόν, βλέποντας το πώς μοιάζει η ομάδα στα χαρτιά, τους είχα για 7η ή 8η θέση. Να μπουν δηλαδή οριακά στα πλέι-οφ. Τώρα, μετά από κάποιες εβδομάδες, παρότι είναι πολύ νωρίς, τους βλέπω οριακά εκτός πλέι-οφ. Και αυτό γιατί βλέπω πολλές από τις ομάδες της EuroLeague να έχουν έναν κορμό που ήταν ήδη εκεί και αυτό είναι πολύ σημαντικό όταν μιλάμε για δύσκολα παιχνίδια, ειδικά εκτός έδρας, ή για διαβολοβδομάδες στις οποίες πρέπει να βασιστείς σε αυτό τον κορμό και τη χημεία στα κρίσιμα σημεία”, υποστήριξε ο Πέρι που αγωνίστηκε στους “πράσινους” στο πρώτο μισό της σεζόν 2021-22.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς