27.3 C
Athens

«Ο Ατζούν Ιλιτζαλί κοντά στην αγορά του πλειοψηφικού πακέτου του Ατρομήτου»

Σκέψεις για να επενδύσει και στο ελληνικό ποδόσφαιρο κάνει ο Τούρκος επιχειρηματίας, που σύμφωνα με πηγές του MEGA συζητά με τη διοίκηση του Ατρομήτου για την αγορά του πλειοψηφικού πακέτου της ομάδας

Μια αποκλειστική είδηση που αφορά το μέλλον του Ατρομήτου και τη σοβαρή πιθανότητα να μπει ως επενδυτής στην ΠΑΕ των Περιστεριωτών ο γνωστός Τούρκος επιχειρηματίας και “Mr. Survivor”, Ατζούν Ιλιτζαλί.

Συγκεκριμένα η εκπομπή του Mega “Χαμογέλα και πάλι” μετέφερε την πληροφορία ότι ο Ατζούν σκέφτεται σοβαρά να επενδύσει και στο ελληνικό ποδόσφαιρο και να αποκτήσει το πλειοψηφικό πακέτο των μετοχών της ΠΑΕ Ατρόμητος.

Μάλιστα, τόνισε πως βρίσκεται στην Ελλάδα για να συζητήσει διά ζώσης τις προθέσεις του με την τωρινή διοίκηση του Ατρομήτου και πιο συγκεκριμένα τον κ. Σπανό, που παλαιότερα είχε δηλώσει ότι θα ήταν θετικός σε ενδεχόμενο πώλησης των μετοχών της ομάδας, αν ερχόταν μια ελκυστική προσφορά.

 

Από την ΠΑΕ Ατρόμητος επιβεβαιώνεται μεν το ενδιαφέρον του Ατζούν, αλλά τονίζεται ότι οι επαφές είναι ακόμα σε πολύ πρώιμο στάδιο, δίχως να έχει προκύψει συμφωνία.

“Ο Ατζούν Ιλιτζαλί είναι στην Ελλάδα αλλά δεν έχει να κάνει με τα τηλεοπτικά του ΣΚΑΪ αλλά μια άλλη συμφωνία. Είναι λίγο πριν την υπογραφή ελληνικής αθλητικής ομάδας, του Ατρόμητου. Η συνάντηση που έκανε εδώ στην Ελλάδα ήταν για τον Ατρόμητο που όπως φαίνεται θα βρεθεί στα χέρια του. Όπως φαίνεται θα παίζει μπάλα κανονικά”, τόνισε σχετικά ο δημοσιογράφος που μετέφερε την είδηση στην πρωινή εκπομπή του MEGA.

Θυμίζουμε ότι ο Ατζούν έχει επίσης στα χέρια του την αγγλική Χαλ και ένα σημαντικό μέρος των μετοχών της ιρλανδικής Σέλμπουρν.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς