21 C
Athens

Η ατάκα του Μέσι που χάλασε τα όνειρα των Μπλαουγκράνα και έσβησε οριστικά το ευρωπαϊκό του άστρο

Μια δήλωση - μαχαιριά στην καρδιά των οπαδών της Μπαρτσελόνα από τον αέναο Μέσι, που δείχνει να σκέφτεται όλο και περισσότερο τη στιγμή της απόσυρσής του

Ο Λιονέλ Μέσι το ξεκαθάρισε, το ξέκοψε, όπως το πάρει ο καθένας. Το νόημα είναι αλλού και αφορά το ποδοσφαιρικό του μέλλον, που όπως αποκάλυψε είτε θα τον διατηρήσει στην Αμερική, είτε θα τον οδηγήσει σε άλλες ποδοσφαιρικές πολιτείες μακριά από τα γνώριμα λημέρια της Ευρώπης και δη της Βαρκελώνης.

Μία ατάκα του Αργεντίνου σούπερ σταρ αρκούσε για να σβήσει οριστικά τα όνειρα των οπαδών της Μπαρτσελόνα για την επιστροφή του αρχηγού στο Καμπ Νου.

Παράλληλα, έδειξε τον δρόμο για την ποδοσφαιρική συνέχεια του “Pulga”, που τόνισε ότι δεν πρόκειται να επιστρέψει στην Ευρώπη κι ότι θα το παλέψει για να βρίσκεται στο Μουντιάλ 2026, αν και το θεωρεί πολύ δύσκολο…

“Ναι, δόξα τον Θεό, έκανα μια εξαιρετική καριέρα στην Ευρώπη και κέρδισα όλα όσα έχω ονειρευτεί. Τώρα που αποφάσισα να έρθω στις ΗΠΑ, δεν νομίζω ότι θα επιστρέψω ποτέ να παίξω στην Ευρώπη. Φυσικά θα μου λείψει το Τσάμπιονς Λιγκ και η La Liga, είναι αγώνες που έχουν ιδιαίτερο άρωμα, αλλά ωφελήθηκα από αυτά όσο μπορούσα, οπότε δεν νιώθω απογοήτευση”, ανέφερε χαρακτηριστικά ο Αργεντινός σούπερ σταρ, σε μία δήλωση που ταρακούνησε τον ποδοσφαιρικό πλανήτη και… ζωγράφισε το τέλος μιας μυθικής εποχής μετά την κατάκτηση της 8ης Χρυσής Μπάλας.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς