17.8 C
Athens

Η ατάκα του Μεσίνα για τη μεταγραφή Ναν στον Παναθηναϊκό και το ενδιαφέρον της Αρμάνι

Η Αρμάνι Μιλάνο πάει από το κακό στο χειρότερο σε αυτό το πρώτο στάδιο της σεζόν και ειδικότερα στη Euroleague δείχνει να είναι τουλάχιστον δύο βήματα πίσω σε ποιότητα από τις υπόλοιπες ομάδες του high ranking της διοργάνωσης.

Η ιταλική ομάδα παρά τη σπουδαία μεταγραφή του Μίροτιτς δεν έχει καταφέρει να δείξει καινούργια πράγματα στο παρκέ και για την ώρα προβληματίζει αρκετά με την απόδοση και τα αποτελέσματά της.

Ενδεικτικό παράδειγμα και η χθεσινή ήττα με κάτω τα χέρια από τη Μονακό του Μάικ Τζέιμς, για μια Αρμάνι που φωνάζει για ενίσχυση, πριν να είναι πολύ αργά.

Σε αυτό το μήκος κύματος κυμάνθηκαν και οι δηλώσεις του Έτορε Μεσίνα, ο οποίος κλήθηκε να σχολιάσει το ενδεχόμενο νέων μεταγραφών για την ομάδα του, αλλά και τι έγινε με την περίπτωση του Κέντρικ Ναν, που όπως παραδέχθηκε βρισκόταν αρκετά ψηλά στη λίστα της ομάδας του, αλλά τελικώς προτίμησε να πάει στον Παναθηναϊκό. 

Ναν: Γι’ αυτό επέλεξα τον Παναθηναϊκό, θέλω νίκες και τίτλους

Αναλυτικά τα όσα είπε: «Είμαστε πάντα στην αγορά. Πρόσφατα κάποιοι παίκτες που θέλαμε μετακινήθηκαν αλλού. ο ένας πήγε στον Παναθηναϊκό, ένας άλλος παίκτης συμφώνησε με ομάδα της Κίνας, ενώ ακόμη ένας βρήκε συμβόλαιο σε ομάδα της G-League.

Δεν είναι μια εύκολη αγορά, στην Ευρωλίγκα μπορεί να υπάρξουν παίκτες που δεν θα αποδώσουν καλά στις ομάδες τους, αλλά δεν μπορούν να γίνουν αλλαγές μέχρι το τέλος της χρονιάς».

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς