18.8 C
Athens

Πογέτ: Όταν μιλάς πολύ σε κατηγορούν, το συμβόλαιό μου ολοκληρώνεται τον Μάρτιο

Ο Ουρουγουανός τεχνικός άφησε τα πάντα μετέωρα αναφορικά με το μέλλον του στον πάγκο της εθνικής Ελλάδας και απάντησε με... αυτογκόλ σε ερώτηση για το ενδιαφέρον της εθνικής Ιρλανδίας προς το πρόσωπό του

Τα πάντα ανοιχτά για το μέλλον του στον πάγκο της εθνικής Ελλάδας άφησε ο Γκουστάβο Πογέτ.

Ο Ομοσπονδιακός τεχνικός παραχώρησε συνέντευξη παραχώρησε στην ιστοσελίδα LiveScore και σε ερώτηση που τού έγινε για τις φήμες που τον συνδέουν με την εθνική Ιρλανδίας απέφυγε να απαντήσει ξεκάθαρα.

«Αν μιλάς πολύ, σε κατηγορούν, αλλά προσπαθώ να είμαι ειλικρινής. Το συμβόλαιό μου ολοκληρώνεται τον Μάρτιο. Δεν έχει σημασία αν προκριθώ ή όχι γιατί δεν υπάρχει επέκταση.

Τελειώνουν τα προκριματικά και τέλος. Λέγαμε όταν είσαι παίκτης, έξι μήνες απομένουν στο συμβόλαιό σου και μπορείς να αρχίσεις να ψάχνεις για δουλειά. Είναι ένα ενδεχόμενο η Ιρλανδία.

Να με συμπαθήσουν, να επικοινωνήσουν μαζί μου. Αυτό είναι διαφορετικό θέμα. Τους έδωσα συγχαρητήρια γιατί η ατμόσφαιρα ήταν θεαματική. Το μέλλον θα δείξει», τόνισε χαρακτηριστικά ο προπονητής της εθνικής, που φαίνεται να είναι ενοχλημένος για όσα γράφονται για αυτόν στην Ελλάδα και πέταξε το μπαλάκι στην ΕΠΟ αναφορικά με την ανανέωση ή μη του συμβολαίου του.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς