17.8 C
Athens

Καλαϊτζάκης: Το μάθαμε το πρωί για τον Σλούκα, αυτός και ο Βιλντόσα είναι οι βασικοί μας πυλώνες

Στις απουσίες των Κώστα Σλούκα και Λούκα Βιλντόσα ενόψει της αναμέτρησης με την Μπαρτσελόνα στάθηκε ο Παναγιώτης Καλαϊτζάκης.

Όλοι γνώριζαν πως ο Αργεντινός δύσκολα θα είναι έτοιμος για το ματς με τους Μπλαουγκράνα (3/11, 21:30), ωστόσο ο Κώστας Σλούκας ήταν η απουσία της τελευταίας στιγμής για τον Παναθηναϊκό καθώς από χθες το βράδυ ταλαιπωρείται από γαστρεντερίτιδα και χρειάστηκε να νοσηλεύτηκε για λίγες ώρες στο νοσοκομείο.

Χωρίς Σλούκα και Βιλντόσα κόντρα στην Μπαρτσελόνα ο Παναθηναϊκός

Μάλιστα οι συμπαίκτες του έμαθαν σήμερα το πρωί πως δεν θα ταξιδέψει μαζί τους για τη Βαρκελώνη, όπως αποκάλυψε ο Παναγιώτης Καλαϊτζάκης, που χαρακτήρισε τον Έλληνα γκαρντ μαζί με τον Βιλντόσα τους βασικούς πυλώνες της ομάδας.

Αναλυτικά όσα είπε:

«Είμαστε σε αρκετά καλό δρόμο. Πήραμε μια μεγάλη νίκη τη Δευτέρα σε ένα ντέρμπι. Η Εuroleague είναι διαφορετική, παίζουμε με μία από τις καλύτερες και πιο φορμαρισμένες ομάδες της Euroleague όπως η Μπαρτσελόνα. Το μόνο που σκεφτόμαστε είναι η νίκη. Να πάμε εκεί μέσα και να πάρουμε μια εκτός έδρας νίκη που θα μας βοηθήσει και για τη συνέχεια. Όλοι ξέρουμε τι ομάδα είναι η Μπαρτσελόνα. Δεν χρειάζεται το scouting και κάτι παραπάνω. Έχουν πολλά επιθετικά όπλα. Ένας από αυτούς είναι ο Λαπροβίτολα. Ο Γουίλι και ο Βέσελι μέσα στο καλάθι. Έχουν πολλά ατού στην επίθεση. Να κάνουμε το παιχνίδι μας και να φτάσουμε στη νίκη».

Για τις απουσίες: «Για τον Σλούκα δεν το ξέραμε, το μάθαμε το πρωί. Ο Βιλντόσα με τον Σλούκα είναι δύο βασικοί μας πυλώνες. Ο Κώστας ήταν σε καλή κατάσταση και είναι και αρχηγός μας. Στόχος μας είναι η νίκη και αυτό πάμε να κάνουμε»

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς