17.2 C
Athens

Θεσσαλονίκη: Απολογούνται οι εννέα οπαδοί του Άρη για τη συμπλοκή στη Βούλγαρη

Ενώπιον της ανακρίτριας προκειμένου να απολογηθούν οδηγούνται οι εννέα οπαδοί του Άρη που συνελήφθησαν για την άγρια συμπλοκή με οπαδούς του ΠΑΟΚ στην περιοχή της Βούλγαρη, στη Θεσσαλονίκη, το μεσημέρι της περασμένης Κυριακής.

Οι εννέα συλληφθέντες έφτασαν πριν από λίγο στο Δικαστικό Μέγαρο Θεσσαλονίκης και μπήκαν στο κτήριο από την πλαϊνή είσοδο.

Υπενθυμίζεται ότι την περασμένη Δευτέρα η Εισαγγελέας άσκησε κακουργηματική δίωξη για βαριά σκοπούμενη σωματική βλάβη, από κοινού με τις επιβαρυντικές διατάξεις του Αθλητικού Νόμου στους εννέα συλληφθέντες, οπαδούς του Άρη, καθώς -μεταξύ αυτών- φέρεται να βρίσκονται τα άτομα που προκάλεσαν τη σωματική βλάβη στους δυο νεαρούς που νοσηλεύονται στο νοσοκομείο Παπανικολάου.

Νέο βίντεο από την οπαδική συμπλοκή μεταξύ των οπαδών ΠΑΟΚ και Άρη

Ελεύθεροι αφέθηκαν την περασμένη Τρίτη με σύμφωνη γνώμη ανακριτή και εισαγγελέα, οι τρεις οπαδοί του ΠΑΟΚ που είχα συλληφθεί.

Στους τρεις επιβλήθηκαν οι περιοριστικοί όροι της απαγόρευσης προσέλευσης σε αγώνες του ΠΑΟΚ, σε όλα τα αθλήματα, αλλά και απαγόρευσης προσέλευσης σε αθλητικές εγκαταστάσεις δύο ώρες πριν και δύο ώρες μετά από τη διεξαγωγή αγώνων.

ΠΗΓΗThestival
ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς