17.8 C
Athens

Γουέστ Χαμ – Άρσεναλ 3-1: Η αντίπαλος του Ολυμπιακού σφυροκόπησε την ομάδα του Αρτέτα και προκρίθηκε στους «8»

Σπουδαία πρόκριση στους «8» του EFL Cup πανηγυρίζει η Γουέστ Χαμ που μετά από διαδοχικές ήττες ξέσπασε στην Άρσεναλ στο Ολυμπιακό Στάδιο του Λονδίνου και πήρε τεράστια νίκη με 3-1.

 

Τα Σφυριά του Ντέιβιντ Μόγιες χτύπησαν στην αντεπίθεση τους Κανονιέρηδες αφού προηγήθηκαν νωρίς στο 16′ με το αυτογκόλ που πέτυχε ο Γουάιτ.

 

Ο Κούντους σκόραρε στο 50ό λεπτό με ωραίο διαγώνιο σουτ για το 2-0, ενώ το τρίτο γκολ ήρθε ένα δεκάλεπτο αργότερα όταν ο Μπόουεν έπιασε το δυνατό σουτ, ο Ράμσντεϊλ έκανε κακή εκτίμηση στη φάση και η μπάλα πήγε στα δίχτυα.

 

Οι Κανονιέρηδες το μόνο που κατάφεραν ήταν να μειώσουν στην τελευταία φάση του αγώνα με τον Έντεγκαρντ που πέρασε αλλαγή και γνώρισαν τον αποκλεισμό ο οποίος μάλλον δεν τους επηρέασε ιδιαίτερα αν αναλογιστεί κανείς πως παρατάχθηκαν με αρκετές αλλαγές στα πλαίσια του ροτέισον που έκανε ο Αρτέτα.

ΓΟΥΕΣΤ ΧΑΜ: Φαμπιάνσκι, Τσούφαλ, Μαυροπάνος, Αγκέρ, Έμερσον, Σούτσεκ, Άλβαρες, Πακετά, Κούντους (89′ Κέρερ), Μπενραχμά (81′ Γουόρντ-Πράουζ), Μπόουεν

ΑΡΣΕΝΑΛ: Ράμσντεϊλ, Γουάιτ, Κίβιορ, Γκάμπριελ, Ζιντσένκο (57′ Τομιγιάσου), Βιέιρα, Χάβερτς, Ζορζίνιο (57′ Ράις), Ενκέτια (80′ Έντεγκαρντ), Τροσάρ (66′ Μαρτινέλι), Νέλσον (66′ Σάκα)

ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΗΣ ΦΑΣΗΣ ΤΩΝ «16» ΤΟΥ EFL CUP

Έξετερ – Μίντλεσμπρο* 2-3 (13′, 66′ Τρέβιτ / 49′ Ρότζερς, 59′ Σιλβέρα, 82′ πεν. Λάτε Λατ)

Μάνσφιλντ – Πόρτ Βέιλ* 0-1 (50′ Ντέβιν)

Γουέστ Χαμ* – Άρσεναλ 3-1 (16′ αυτ. Γουάιτ, 50′ Κούντους, 60′ Μπόουεν / 90+6′ Έντεγκαρντ)

Έβερτον – Μπέρνλι

Ίπσουιτς – Φούλαμ

Μπόρνμουθ – Λίβερπουλ

Τσέλσι – Μπλάκμπερν

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ – Νιούκαστλ

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς