20.5 C
Athens

Συναντήσεις της ΟΧΕ με την Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας

Συνάντηση με την Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας είχε αντιπροσωπία της ΟΧΕ για την αναμέτρηση της Εθνικής Χάντμπολ των Ανδρών με τα Σκόπια

Τον Οκτώβριο ξεκινούν οι υποχρεώσεις της Εθνικής Ανδρών στα προκριματικά του EURO 2020. Την Τετάρτη 24 Οκτωβρίου 2018 η «γαλανόλευκη» θα φιλοξενηθεί από την Ισλανδία, ενώ την Κυριακή 28 Οκτωβρίου 2018 θα υποδεχθεί στο κλειστό της Λευκόβρυσης Κοζάνης την ΠΓΔΜ για την 2η αγωνιστική του 3ου ομίλου.

Αντιπροσωπεία της Ομοσπονδίας Χειροσφαιρίσεως Ελλάδος αποτελούμενη από τον Γενικό Γραμματέα Κώστα Σταματιάδη, τον Πρόεδρο της Ένωσης Σωματείων Χειροσφαίρισης Δυτικής Μακεδονίας Παναγιώτη Βλαχόπουλο, τον τεχνικό διευθυντή Νίκο Μάντζο, τον συντονιστή Εθνικών ομάδων Γυναικών Χρήστο Τζουβάρα, τον υπεύθυνο του σωματείου ΑΟ Κοζάνης Μάκη Μιχαηλίδη και τον Διευθυντή Επικοινωνίας Κωνσταντίνο Χατζηδημητρίου, πραγματοποίησε μία σειρά από συναντήσεις για την προετοιμασία του αγώνα στην Κοζάνη.

Οι εκπρόσωποι της ΟΧΕ έγιναν δεκτοί από τον Περιφερειάρχη Δυτικής Μακεδονίας Θόδωρο Καρυπίδη, ο οποίος έδειξε ιδιαίτερο ενδιαφέρον για την διοργάνωση, ενώ μάλιστα ήταν θετικός στην φιλοξενία και της Εθνικής Παίδων για προετοιμασία και φιλικούς αγώνες, ενώ υπήρξαν επαφές με τον Αντιπεριφερειάρχη Οικονομικών Ηλία Κάτανα και τον Αντιπεριφερειάρχη Κοζάνης Παναγιώτη Πλακεντά.

Στη συνέχεια έγινε συνάντηση στο Δημαρχείο Κοζάνης με τον Δήμαρχο Λευτέρη Ιωαννίδη και τον Πρόεδρο του ΟΑΠΝ Γιάννη Ιωαννίδη.

Ο Γενικός Γραμματέας της ΟΧΕ απένειμε πλακέτα τόσο στον Περιφερειάρχη Θόδωρο Καρυπίδη, όσο και στον Δήμαρχο Λευτέρη Ιωαννίδη για την στήριξη της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας και του Δήμου Κοζάνης στο ελληνικό χάντμπολ.

Παράλληλα οι άνθρωποι της Ομοσπονδίας παρουσία του Προέδρου του ΟΑΠΝ Δήμου Κοζάνης Γιάννη Ιωαννίδη, είχαν δύο συναντήσεις στην Αστυνομική Διεύθυνση Κοζάνης με τον Γενικό Περιφερειακό Αστυνομικό Διευθυντή Δυτικής Μακεδονίας, υποστράτηγο Αθανάσιο Μαντζούκα και τον Αστυνομικό Διευθυντή Κοζάνης, Χαράλαμπο Θεοχάρη για θέματα που αφορούν την ασφάλεια του αγώνα.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ενεργή συμμετοχή στην διοργάνωση θα έχει η Ένωση Σωματείων Χειροσφαίρισης Δυτικής Μακεδονίας και φυσικά τα σωματεία της πόλης που καλλιεργούν το άθλημα, ο Εθνικός Κοζάνης και ο ΑΟ Κοζάνης.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς