16.7 C
Athens

Ολυμπιακός: Την Παρασκευή (3/11) το μεσημέρι εκδικάζεται η έφεση για το ντέρμπι με Παναθηναϊκό

Δύο 24ωρα μας χωρίζουν από το να φανεί αν ένα ακόμη πρωτάθλημα τιναχθεί από πολύ νωρίς στον αέρα για μια απόφαση - σκάνδαλο, την οποία η ΠΑΕ Ολυμπιακός κάνει ο, τι περνάει από το χέρι της για να την ανατρέψει

Για την ερχόμενη Παρασκευή (3/11) το μεσημέρι (15:30) έχει προγραμματιστεί η εκδίκαση της έφεσης του Ολυμπιακού για το επίμαχο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό, που διακόπηκε στο 49′ ελέω της κροτίδας που έσκασε μερικά μέτρα μακριά από τον Χουάνκαρ.

Πλέον, μένει να φανεί τι μέλλει γενέσθαι για την τύχη του ντέρμπι αιωνίων, που σε πρώτη φάση κατέληξε στους Πράσινους σε μια απόφαση – σκάνδαλο που, εφόσον παραμείνει, θα τινάξει ένα ακόμη πρωτάθλημα στον αέρα.

«Ο γιατρός αγώνα ουδέποτε επιβεβαίωσε τη δυνατότητα του Χουάνκαρ να αγωνιστεί»: Αυτά λέει το σκεπτικό της σκανδαλώδους απόφασης για το ντέρμπι

Η ΠΑΕ Ολυμπιακός διάβασε με προσοχή το σκεπτικό της σκανδαλώδους απόφασης για το ντέρμπι της… κροτίδας με τον Παναθηναϊκό και όπως αναμενόταν κατέθεσε έφεση στην ΕΠΟ ελπίζοντας να δικαιωθεί σε δεύτερο δικαστικό βαθμό, κάτι που θα το γνωρίζουμε σίγουρα μέχρι την ερχόμενη Παρασκευή (3/11).

Η έφεση ήταν μια κίνηση για την οποία είχαν ενημερώσει οι Ερυθρόλευκοι, που σε καμία περίπτωση δεν θα άφηναν να περάσει έτσι η απόφαση-σκάνδαλο για μηδενισμό στο ντέρμπι με τους Πράσινους, συν την αφαίρεση ενός βαθμού, το κλείσιμο της έδρας τους για δύο αγωνιστικές και το πρόστιμο των 38.000 ευρώ.

Οι Ερυθρόλευκοι θα ήθελαν από την πλευρά τους να εκδικαστεί η υπόθεση ακόμη και σήμερα (1/11) Τετάρτη, αλλά κάτι τέτοιο δεν ήταν εφικτό.

Θυμίζουμε ότι την Δευτέρα (30/10) η Πειθαρχική Επιτροπή της ΕΠΟ εξήγησε επίσης τους λόγους που απορρίφθηκε η κύρια παρέμβαση της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, εν αναμονή της έφεσης τόσο των Πρασίνων για το συγκεκριμένο ζήτημα όσο και των Ερυθρολεύκων για να φανεί αν η απόφαση μείνει ίδια και σε δεύτερο δικαστικό βαθμό.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς