18 C
Athens

Ιτούδης: Ο Ολυμπιακός είναι ομάδα που έχει φτιαχτεί για να παίξει ξανά στο Final Four

Ο Έλληνας τεχνικός μίλησε με κολακευτικά λόγια για τον φετινό Ολυμπιακό, μια ομάδα που έχει φτιαχτεί για να φτάσει ξανά μέχρι το τέλος του δρόμου στη Euroleague, όπως τόνισε

Ο Ολυμπιακός φιλοξενείται από τη Φενέρμπαχτσε στην Κωνσταντινούπολη την Πέμπτη (2/11, 19:45) για την έκτη αγωνιστική της EuroLeague, σε ένα από τα παιχνίδια που ξεχωρίζουν.

Οι Ερυθρόλευκοι αναχώρησαν σήμερα Τετάρτη για την Τουρκία, με τον Μπαρτζώκα να δηλώνει πως η ομάδα του πρέπει να παίξει πολύ καλύτερα απ’ ότι στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό για να διεκδικήσει κάτι από το ματς στην Πόλη και τον Δημήτρη Ιτούδη από την πλευρά του να μιλάει με κολακευτικά λόγια για τους Πειραιώτες, υπογραμμίζοντας πως και φέτος φτιάχτηκαν για να παίξουν στο Final Four.

Ενέργεια, μεταφυσική κι ένα δόλωμα που λεγόταν Κώστας Σλούκας: Έτσι έχασε ο Ολυμπιακός από τον ΠΑΟ

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε 

«Ο Ολυμπιακός είναι μια ομάδα που έχει φτιαχτεί για να παίξει στο Final Four. Έχουν μεγάλη εμπειρία. Παίζουν καλό μπάσκετ. Πρόκειται για μια physical ομάδα.

Έχουν παίκτες οι οποίοι μπορούν να σουτάρουν και να δημιουργήσουν. Επιπλέον, είναι αποτελεσματικοί και στα επιθετικά ριμπάουντ. Για να αποκτήσουμε το πάνω χέρι σε αυτό το ματς θα πρέπει να είμαστε σε θέση να ανταποκριθούμε σε αυτούς σε όλους αυτούς τους τομείς. Και φυσικά πρέπει να είμαστε ανταγωνιστικοί από την πρώτη στιγμή».

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς