24.2 C
Athens

Ολυμπιακός πόλο: Ερυθρόλευκη δοκιμασία στο Ντουμπρόβνικ με φόντο τα προημιτελικά του Champions League

Οι Πειραιώτες είναι έτοιμοι για μια ακόμη σπουδαία ευρωπαϊκή βραδιά, με το βλέμμα στις οκτώ καλύτερες ομάδες του LEN Champions League

Στην Κροατία και πιο συγκεκριμένα το Ντουμπρόβνικ βρίσκεται η αποστολή της ομάδας πόλο του Ολυμπιακού για τον αποψινό (1/11, 20:00) κρίσιμο αγώνα με τη Γιουγκ στο LEN Champions League που εν πολλοίς θα κρίνει το εισιτήριο για την οκτάδα της διοργάνωσης.

Μετά την άνετη εντός έδρας επικράτηση (22-6) κόντρα στον ΓΣ Περιστερίου, στο πλαίσιο της 6ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Α1, ο Θρύλος του ελληνικού πόλο, που βρίσκεται στη δεύτερη θέση του ομίλου, με πέντε βαθμούς, επιστρέφει στην κορυφαία ευρωπαϊκή διασυλλογική διοργάνωση με ένα πολύ κρίσιμο ματς, αντιμετωπίζοντας την τρίτη -με τέσσερις πόντους- Γιουγκ στην Κροατία, με μοναδικό στόχο το «διπλό» και το αποφασιστικό βήμα πρόκρισης στον επόμενο γύρο, δηλαδή στη φάση των «8».

Σε δηλώσεις του ενόψει του σπουδαίου αυτού αγώνα ο προπονητής της ομάδας, Χέρβο Κόλιανιν, τόνισε βλέπει μεγάλη επιθυμία από τους παίκτες του για τη νίκη, ενώ είναι αισθητή η βελτίωση στην απόδοση τους από παιχνίδι σε παιχνίδι.

«Έχουμε έναν καθοριστικό αγώνα μπροστά μας. Μια νίκη είναι ακριβώς αυτό που χρειαζόμαστε, για να περάσουμε στον δεύτερο γύρο. Ξέρουμε ότι παίζουμε σε μία δύσκολη έδρα, αλλά βλέπω ότι η ομάδα παίζει όλο και καλύτερα παιχνίδι με παιχνίδι και εγώ περιμένουμε να συνεχίσουμε σε αυτό το ρυθμό. Είμαι σίγουρος, ότι τα παιδιά θα τα δώσουν όλα για να πετύχουν τη νίκη, βλέπω μεγάλη επιθυμία», ήταν τα λόγια του.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς