17.1 C
Athens

Ολυμπιακός: Παραμένει ανέτοιμος ο Σίκμα, εκτός και με Φενέρμπαχτσε

Ο Αμερικανός φόργουορντ των Ερυθρολεύκων επέστρεψε στις προπονήσεις αλλά δεν είναι ακόμα σε θέση να αγωνιστεί κι ως εκ τούτου δεν θα ακολουθήσει την αποστολή της ομάδας στην Κωνσταντινούπολη

Ο Λουκ Σίκμα μπορεί να επέστρεψε μετά από αρκετές μέρες στις προπονήσεις του Ολυμπιακού, ωστόσο όπως όλα δείχνουν δύσκολα θα τεθεί στη διάθεση του Γιώργου Μπαρτζώκα για το εκτός έδρας ματς με τη Φενέρμπαχτσε την Πέμπτη (2/11).

Ο Αμερικανός φόργουορντ ταλαιπωρήθηκε από τενοντίτιδα στον αχίλλειο, πρόβλημα που ακόμα και σήμερα τον ταλαιπωρεί παρά την ομαλή επιστροφή του στα παρκέ έστω μέσω των προπονήσεων.

Πάντως, η απόφαση του Γιώργου Μπαρτζώκα και των συνεργατών του, για την ώρα, σε συνεννόηση πάντα με το ιατρικό επιτελείο των Ερυθρολεύκων, είναι ο παίκτης να προστατευθεί και στο απαιτητικό παιχνίδι με την ομάδα του Ιτούδη για την 6η αγωνιστική της EuroLeague και να δοκιμάσει να μπει σε ρυθμούς αγώνα από το ματς με τον ΠΑΟΚ για την Basket League την ερχόμενη Κυριακή.

Εκτός, όπως αναμενόταν θα μείνει και ο Σακίλ ΜακΚίσικ, που έχει δρόμο μπροστά του για να επιστρέψει στην μπασκετική του κανονικότητα.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς