17 C
Athens

Οι Σίξερς έστειλαν τον Χάρντεν με ανταλλαγή στους Κλίπερς!

Έγινε πραγματικότητα το trade ανάμεσα στους Κλίπερς και τους Σϊξερς για τον Τζέιμς Χάρντεν, που είχε θέσει εδώ και καιρό εαυτόν εκτός ομάδας

Ανταλλαγή ήθελε, ανταλλαγή πέτυχε ο Τζέιμς Χάρντεν! Ο γκαρντ των Σίξερς είχε κάνει εδώ και καιρό γνωστή την επιθυμία του να αποχωρήσει από τη Φιλαδέλφεια και τα κατάφερε λίγο μετά την έναρξη της σεζόν.

Η συμφωνία με τους Κλίπερς στέλνει τον Μούσια στο Λος Άντζελες, χωρίς να έχουν γίνει ακόμα γνωστές οι λεπτομέρειες του deal.

Η σχέση των δύο πλευρών είχε εδώ και καιρό φτάσει σε αδιέξοδο, με τον παίκτη να ζητά (ή μάλλον να απαιτεί) ανταλλαγή στα τέλη Ιουνίου και τους Σίξερς να μη δείχνουν τη διάθεση να έρθουν σε συμφωνία με τους Κλίπερς. Ο Χάρντεν επέλεξε να θέσει εαυτόν εκτός ομάδας, ξεκαθαρίζοντας ότι δεν αποτελεί μέλος της όσο πρόεδρός της είναι ο Ντάριλ Μόρεϊ, τον οποίο μάλιστα χαρακτήρισε ψεύτη.

Η ρήξη στη σχέση των δύο ανδρών σήμανε ουσιαστικά το τέλος του 34χρονου γκαρντ στη Φιλαδέλφεια, από την οποία τελικά αποχωρεί για να φορέσει τη φανέλα των Κλίπερς.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς