18.2 C
Athens

Αλλάζουν όλα στον Ολυμπιακό, στον αέρα και ο Τόμιτς

Ο ερχομός του Ντέιβιντ Μπλατ φέρνει αλυσιδωτές αλλαγές σε όλα τα πόστα για τους ερυθρολεύκους - Αβέβαιο το μέλλον του Μίλαν Τόμιτς

Αποφασισμένοι να αλλάξουν τα πάντα στο μπασκετικό τμήμα του Ολυμπιακού φαίνονται οι αδερφοί Αγγελόπουλοι. Μόνο η ανακοίνωση απομένει για την πρόσληψη του Ντέιβιντ Μπλατ, αλλά απ’όσο φαίνεται αυτή θα είναι μόνο η αρχή.

Σύμφωνα με πληροφορίες που προκύπτουν τα τελευταία 24ωρα, θα αλλάξει εκ θεμελίων το ιατρικό τιμ του Ολυμπιακού. Πρόκειται για μια φυσιολογική απόφαση, αφού ο Ολυμπιακός πλήρωσε με πολύ βαρύ τίμημα τη φετινή σεζόν, όχι μόνο τους τραυματισμούς των παιχτών του, αλλά πολύ περισσότερο την αποκατάστασή τους.

Από κει και έπειτα, αλλαγές αναμένονται και στο τεχνικό τιμ. Κατ’αρχάς αναζητείται ένας προπονητής από την Α1, ο οποίος θα σταθεί ως βοηθός στο πλευρό του Ντέιβιντ Μπλατ και θα τον βοθήσει να προσαρμοστεί ταχύτερα στην ελληνική πραγματικότητα. Μάλιστα, ο Γιάννης Καστρίτης από την Κύμη μοιάζει να είναι αυτή τη στιγμή το φαβορί για τον συγκεκριμένο ρόλο.

Η μεγαλύτερη όμως από τις αλλαγές φαίνεται πως φέρει το όνομα του Μίλαν Τόμιτς. Η «σημαία» του Ολυμπιακού είναι πολύ πιθανό να αποχωρήσει από το τεχνικό τιμ, καθώς και ο ίδιος επιθυμεί μια αλλαγή στην καριέρα του. Ο Τόμιτς έχει τη θέση του βοηθού προπονητή στον ερυθρόλευκο πάγκο από το 2008, οι σειρήνες όμως από τη Σερβία τον θέλουν να καλοβλέπει την προοπτική του Ερυθρού Αστέρα. Η ομάδα του Βελιγραδίου βρίσκεται σε αναζήτηση προπονητή και ο τέως βοηθός του Γιάννη Σφαιρόπουλου βρίσκεται στην κορυφή της λίστας.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς