18.7 C
Athens

Μιλενκόσκι: Άξιζε τη νίκη ο Ολυμπιακός, φέτος είμαστε πιο κοντά στην ποιότητα του

Αισιόδοξος παρά την ήττα με 3-0 σετ από τον Ολυμπιακό εμφανίστηκε ο προπονητής του ΠΑΟΚ, Γιόσκο Μιλενκόσκι.

Ολυμπιακός – ΠΑΟΚ 3-0: Ποδαρικό με επιβλητική νίκη των Ερυθρόλευκων στο ντέρμπι

Ο προπονητής του Δικεφάλου μίλησε στην ΕΡΤ μετά την ήττα της ομάδας του και χαρακτήρισε δίκαια τη νίκη των Ερυθρόλευκων. Παρόλα αυτά δεν έκρυψε την αισιοδοξία του για τη φετινή σεζόν λέγοντας πως οι Ασπρόμαυροι βρίσκονται πιο κοντά φέτος στην ποιότητα του Ολυμπιακού.

Αναλυτικά όσα είπε:

«Συγχαρητήρια στον Ολυμπιακό άξιζε τη νίκη, έπαιξε καλύτερα και άξιζε τη νίκη. Κάναμε πολλά λάθη ειδικά στο πρώτο σετ. Παίξαμε καλά στην επίθεση, αλλά κάναμε πολλά λάθη στο σερβίς και δεν μπορείς να κερδίσεις ένα σετ με τόσα λάθη. Στο δεύτερο σετ ήμασταν κακοί, αλλά στο τρίτο σετ δείξαμε κάποιο κομμάτι από την ποιότητα μας.

Μπορεί να ακούγεται λίγο αισιόδοξο και λιγότερο ρεαλιστικό αλλά θεωρώ ότι φέτος είμαστε πιο κοντά στην ποιότητα του Ολυμπιακού απ’ ότι ήμασταν πέρσι. Πιστεύω ότι θα το δείξουμε το προσεχές διάστημα.

Προπονούμαστε μόλις λίγες ημέρες με όλο το ρόστερ, δεν παίξαμε ούτε καν φιλικό με την επτάδα αυτή. Είμαστε μια νέα ομάδα οπότε καταλαβαίνω μέχρι ένα σημείο τα λάθη μας. Είμαστε ομάδα με προοπτική και νομίζω θα το δείξουμε αυτό, δουλεύοντας πάνω στα λάθη μας».

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς