23.2 C
Athens

Συγκινεί ο Φαν’τ Σχιπ: «Επιθυμία της γυναίκας μου να γυρίσω στον Άγιαξ, το είχαμε συζητήσει πριν πεθάνει»

Ο Τζον Φαν’τ Σχιπ που αναλαμβάνει τον Άγιαξ σε μία δύσκολη περίοδο και καλείται να τον βγάλει από τον αγωνιστικό βούρκο, αποκάλυψε πως το να επιστρέψει στον Αίαντα ήταν επιθυμία της συζύγου του που έφυγε πριν λίγο καιρό από τη ζωή

Συγκίνησε ο Τζον Φαν’τ Σχιπ μιλώντας για την απόφαση του να επιστρέψει στον Άγιαξ.

Ο πρώην ομοσπονδιακός τεχνικός ανακοινώθηκε από τον Αίαντα και καλείται να τον βγάλει από τη δύσκολη θέση. Ο Άγιαξ έχει κάνει το χειρότερο ξεκίνημα στην ιστορία του αφού μετά από 8 αγωνιστικές έχει μαζέψει μόλις 5 βαθμούς και βρίσκεται στην τελευταία θέση της βαθμολογίας.

Ο Φαν’τ Σχιπ έχει αγωνιστεί σε 357 ματς ως παίκτης του Άγιαξ, ενώ βρισκόταν σαν προπονητής τόσο ως άμεσος βοηθός των Φαν Μπάστεν και Γιολ όσο και σαν υπεύθυνος των τμημάτων υποδομής του συλλόγου.

Μιλώντας για την απόφαση του αποκάλυψε πως ήταν επιθυμία της γυναίκας, που έφυγε πριν λίγο καιρό από τη ζωή.

Το συγκινητικό «αντίο» του Φαν’τ Σχιπ στη σύζυγό του: «Η αγάπη μας δε σταματά εδώ»

Αναλυτικά όσα είπε:

«Έλαβα μία κλήση όταν ήμουν στην Αθήνα με την οικογένειά μου στην κηδεία της συζύγου μου. Κατά τη διάρκεια της συνομιλίας, με ρώτησαν για το πώς θα μου φαινόταν να αναλάβω την ομάδα. Το είχα συζητήσει αυτό με τη γυναίκα μου στο παρελθόν και μου είχε πει ότι έπρεπε να το κάνω.

Για αυτό το λόγο είναι εύκολη η απόφαση που πήρα. Την στηρίζω πλήρως. Ο Άγιαξ με στηρίζει και η γυναίκα μου συμφώνησε σε αυτό “από ψηλά”. Ξέρω ότι είναι μαζί μου σε αυτό”, τόνισε ο Φαν Σιπ, και πρόσθεσε με νόημα: “Καταρχήν, ο Άγιαξ είναι ο σύλλογός μου και θέλω να βοηθήσω.

Κατά δεύτερον, το είχα συζητήσει πολύ προσεκτικά με την Ντανιέλ πριν πεθάνει. Είχε έντονη επιθυμία να κάνω κάτι με τον Άγιαξ ξανά. Πρώτον, επειδή ο Άγιαξ είναι ο σύλλογός μου, δεύτερος επειδή ήταν και δικός της σύλλογος επίσης. Άλλωστε, η αγάπη μας άρχισε εδώ».

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς