23.2 C
Athens

Αποσύρθηκε από την αγωνιστική δράση στα 33 του χρόνια ο Ντρίνκγουοτερ

Την απόσυρσή του από το επαγγελματικό ποδόσφαιρο σε ηλικία μόλις 33 ετών ανακοίνωσε μέσω podcast ο Ντάνι Ντρίνκγουοτερ.

Ο πρώην μέσος της Λέστερ και της Τσέλσι είχε μείνει ελεύθερος από τους Μπλε του Λονδίνου από το καλοκαίρι του 2022 και σχεδόν 1,5 χρόνο μετά αποφάσισε να βάλει πρόωρο τέλος στην καριέρα του, που βασίστηκε στην Αγγλία και στην Τουρκία, κάνοντας τις πιο καλές του χρονιές ως παίκτης – αποκάλυψη της Λέστερ.

Έχει φορέσει στο παρελθόν τις φανέλες των Λέστερ, Γουότφορντ, Άστον Βίλα, Κάρντιφ, ενώ έχει παίξει και στην Τουρκία με την Κασίμπασα.

Αναλυτικά τα όσα ανέφερε για τους λόγους που αποφάσισε να αποσυρθεί τόσο νέος

“Έχει περάσει πολύς καιρός, αλλά νομίζω ότι ήρθε η στιγμή να ανακοινώσουμε επίσημα τώρα ότι αποσύρομαι από το επαγγελματικό ποδόσφαιρο.

Δεν πίστευα ότι θα με ενοχλούσε, αλλά το να το λέω είναι σχεδόν σαν να ξύνω την πληγή. Νομίζω ότι ήμουν έτοιμος για αυτό, δεν σταμάτησα στο απόγειό μου και είχα ωριμάσει λίγο, αυτό βοήθησε τη μετάβαση.

Νομίζω ότι είμαι στο κενό για πάρα πολύ καιρό, είτε ήθελα να παίξω, αλλά δεν είχα τις ευκαιρίες να παίξω σε ένα επίπεδο όπου ένιωθα ότι με εκτιμούσαν.

Απλώς νόμιζα ότι είμαι ανήσυχος εδώ χωρίς λόγο, χαίρομαι που δεν παίζω ποδόσφαιρο, αλλά χαίρομαι που παίζω ποδόσφαιρο. Είναι το μόνο που ήξερα, είναι η ζωή μου από τα έξι ή τα επτά μου, δεν θα ήταν ποτέ εύκολο πράγμα.

Πιστεύω ότι ο τρόπος με τον οποίο μειώθηκε σίγουρα βοήθησε. Αν έπαιζα κάθε εβδομάδα κι έπρεπε να σταματήσω λόγω τραυματισμού ή ηλικίας, νομίζω ότι θα ήταν πιο δύσκολο.

Είχα αρκετές προσφορές από συλλόγους της Championship, αλλά δεν ένιωσα ποτέ την κάψα, δεν μου έκανε αίσθηση”.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς