24 C
Athens

Δ. Γιαννακόπουλος: Ήθελα να πάω στο ΣΕΦ με κοινό κασκόλ Ολυμπιακού και Παναθηναϊκού, αλλά μάλλον δεν είμαστε έτοιμοι ακόμα

Ο ιδιοκτήτης της ΚΑΕ Παναθηναϊκός είχε ετοιμάσει ειδικό κασκόλ με μήνυμα κατά της βίας και είχε σκοπό να συνοδεύσει απόψε την αποστολή των Πρασίνων στο ΣΕΦ... 🤔Στην τελική, όμως, αποφάσισε να μην το κάνει, επικαλούμενος τα πρόσφατα γεγονότα στο ποδοσφαιρικό ντέρμπι αιωνίων στο Φάληρο

Λίγες ώρες έμειναν για το τζάμπολ στην σπουδαία αναμέτρηση του Ολυμπιακού με τον Παναθηναϊκό στο πρώτο ντέρμπι αιωνίων για τη φετινή Basket League και το pre-game έχει ήδη ξεκινήσει, από πλευράς Πρασίνων.

Λίγο μετά την ανακοίνωση της ΚΑΕ Παναθηναϊκός, που τονίζει ότι δεν θα ανεχθεί να συμβεί το παραμικρό εις βάρος της αποστολής της στο ΣΕΦ, ξεχνώντας τα όσα έκτροπα έχουν γίνει τα τελευταία χρόνια στο ΟΑΚΑ, με αποκορύφωμα αυτά στον περσινό τέταρτο τελικό, μέσω social media “χτύπησε” και ο ιδιοκτήτης των Πρασίνων, Δημήτρης Γιαννακόπουλος, που υπογράμμισε πως είχε σκοπό να παρευρεθεί απόψε στο ΣΕΦ.

ΚΑΕ ΠΑΟ: «Έχουμε υποστεί πάμπολλα στο ΣΕΦ με επιθέσεις κάθε είδους, δεν θα ανεχθούμε το παραμικρό σήμερα»

Μάλιστα, όπως δείχνει στο σχετικό video που ανέβασε στο Instagram, είχε ετοιμάσει ειδικά κασκόλ με το σήμα του Ολυμπιακού και του Παναθηναϊκού και το μήνυμα “ΌΧΙ ΒΙΑ ΣΤΟ ΜΠΑΣΚΕΤ” στο πίσω μέρος.

Βέβαια, στη συνέχεια εξήγησε τους λόγους που τελικώς αποφάσισε να μην προβεί ακόμα σε αυτή την κίνηση, τονίζοντας πως “ίσως να μην είμαστε έτοιμο ακόμα για κάτι τέτοιο μετά τα γεγονότα στο ποδοσφαιρικό ντέρμπι των δύο ομάδων “…

Αναλυτικά τα όσα ανέφερε

“Εγώ με όλη την καλή διάθεση είχα φτιάξει αυτά εδώ τα κασκολάκια, εδώ και καιρό, για να κατέβω σήμερα στο ΣΕΦ, φορώντας το έτσι και να δώσω από ένα τόσο στον Παναγιώτη όσο και στον Γιώργο, για να περάσουμε ένα μήνυμα ότι στο μπάσκετ δεν χωράει η βία. Θεωρώ όμως με αυτά που διαβάζω στο ίντερνετ που ετοιμάζουν και για τον Σλούκα, αλλά και για όσα έγιναν στο ποδόσφαιρο, θεωρώ ίσως δεν είμαστε έτοιμοι για κάτι τέτοιο και να θεωρηθεί πρόκληση αντί να πετύχω τον σκοπό μου, που είναι να γίνει ένας όμορφος αγώνας χωρίς προκλήσεις. Και να περάσουμε ένα μήνυμα στον κόσμο. Ίσως να γίνει κάποια άλλη φορά.

Anyway, όπως και να έχει, ελπίζω να γίνει ένας όμορφος αγώνας, να κερδίσει ο καλύτερος και δεν κρύβω ότι θα ήθελα να είναι ο Παναθηναϊκός αυτός”.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς