21 C
Athens

Γιοβάνοβιτς: Έχουμε παιδικές αρρώστιες που θα τις εξαλείψουμε, θα μπορούσα να αλλάξω κι άλλους παίκτες

Στις καθυστερήσεις του ημιχρόνου του Παναθηναϊκός – Πανσερραϊκός κι ενώ το σκορ είχε φτάσει στο 3-0, Αράο και Μλαντένοβιτς αρπάχτηκαν για την εκτέλεση του φάουλ στην αποβολή του Ουεντραόγκο.

Το αποτέλεσμα ήταν να τους κάνει και τους δυο αλλαγή στο ημίχρονο ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς, σε ένα περιστατικό που σπάνια βλέπουμε στα γήπεδα, ειδικά όταν το σκορ έχει τόσο μεγάλες διαστάσεις!

 

Αυτή η συμπεριφορά ενόχλησε ιδιαίτερα τον Σέρβο προπονητή των Πρασίνων, που στη Συνέντευξη Τύπου τόνισε πως αν δεν είχε προκύψει το πρόβλημα με τον Βιλένα, θα έκανε αλλαγές κι άλλους παίκτες του για θέματα συμπεριφοράς.

“Έχουμε παιδικές αρρώστιες που σιγά – σιγά πρέπει να εξαλείψουμε”, ανέφερε με νόημα ο Γιοβάνοβιτς.

Αναλυτικά τα όσα είπε για το συγκεκριμένο συμβάν 

“Μπορεί να είναι κάτι που συμβαίνει σε αρκετές ομάδες, συμβαίνει στο ποδόσφαιρο, δεν πρέπει να συμβαίνει σε εμάς εμάς. Σε ένα παιχνίδι όπου το σκορ είναι 3-0. Εντάξει έχουμε παιδικές αρρώστιες σιγά-σιγά θα τις εξαλείψουμε με όποιο κόστος μπορεί να έχουμε σαν ομάδα.

Δεν είναι εικόνα αλλά τι να κάνουμε. Υπήρχε ένα περιστατικό για ένα ασήμαντο πράγμα. Δεν ξέρω για ποιο λόγο αυτό το στρες, άγχος, νεύρα. Να παρουσιαστεί αυτό όπως παρουσιάστηκε. Για το λόγο αυτό έμειναν οι παίκτες στα αποδυτήρια. Θα μπορούσαν και άλλοι να μείνουν, όχι μόνο αυτοί οι δύο. Αλλά λόγω της αναγκαστικής αλλαγής του Βιλένα, περιοριστήκαμε στους δυο. Θα το διαχειριστούμε. Δεν είναι κάτι που πρέπει να αισθανόμαστε ικανοποιημένοι., Είναι κάτι που βλάπτει τη γενική εικόνα της ομάδας και ιδιαίτερα στο γήπεδο μας.

Και το πιο περίεργο που το σκορ στο ματς ήταν 3-0. Άρα σίγουρα, δυστυχώς όμως, θα έχουμε θέματα που πρέπει να ασχοληθούμε ώστε να μην υπάρχουν στο μέλλον”.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς