19 C
Athens

ΠΑΟΚ: Γιατί ο Ακπόμ βλέπει την «πλάτη» των Πρίγιοβιτς και Καρέλη

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου υπολογίζει τον Ακπόμ ως τρίτη επιλογή για την κορυφή της επίθεσης και έχει τους λόγους του

Ήρθε στην Τούμπα «μετά Βαΐων και κλάδων» για να αποτελέσει, το λιγότερο, το μπακ απ του Πρίγιοβιτς. Για τον Τσούμπα Ακπόμ ο λόγος, τον επιθετικό που απέκτησε ο ΠΑΟΚ από την Άρσεναλ με στόχο να αποτελέσει δίδυμο στη γραμμή κρούσης με τον Πρίγιοβιτς.

Ο Άγγλος επιθετικός όμως δεν έχει καταφέρει να κερδίσει την εμπιστοσύνη του Ραζβάν Λουτσέσκου. Έτσι όχι μόνο δεν κέρδισε θέση στην ενδεκάδα, αλλά «καπελώθηκε» με την προσθήκη του Νίκου Καρέλη. Δεν είναι τυχαίο το γεγονός ότι ο Λουτσέσκου έδωσε τη συγκατάθεσή του για την απόκτηση του Έλληνα επιθετικού. Ο Ρουμάνος διαπίστωσε ότι ο Ακπόμ δεν μπορεί να του δώσει τις λύσεις που χρειάζεται όταν λείπει ο Πρίγιοβιτς κι έτσι άναψε το πράσινο φως για να γίνει η μεταγραφή του Καρέλη.

«Ο Ακπόμ είναι ακόμα… άγουρος και άπειρος. Δεν μπορεί να σηκώσει το βάρος όταν θα λείπει ο Πρίγιοβιτς». Αυτή είναι η θέση του Λουτσέσκου. Έτσι, προς το παρόν τουλάχιστον, ο Ακπόμ είναι η τρίτη επιλογή για τον προπονητή του, κάτι που φάνηκε και στο εκτός έδρας παιχνίδι με τον ΟΦΗ όπου χρησιμοποιήθηκε ο Καρέλης κι όχι ο Βρετανός.

Αν ο Ακπόμ καταφέρει να αντιστρέψει την κατάσταση που έχει διαμορφωθεί θα φανεί στην πορεία…

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς