26.1 C
Athens

Μαρσέιγ – Λιόν: Ματαιώθηκε η αναμέτρηση μετά την επίθεση στο πούλμαν και τον τραυματισμό του Φάμπιο Γκρόσο

Ο σοβαρός τραυματισμός του Φάμπιο Γκρόσο στο πρόσωπο και τα όσα εκτυλίχθησαν κατά την άφιξη της αποστολής της Λιόν οδήγησαν στη ματαίωση του ντέρμπι των Γκον κόντρα στη Λιόν στο Βελοντρόμ

Δεν διεξάγεται η αναμέτρηση της Μαρσέιγ κόντρα στη Λιόν στο Βελοντρόμ έπειτα από τα πολύ σοβαρά επεισόδια που διεξήχθησαν αρκετές ώρες πριν τη σέντρα του αγώνα και κατά την άφιξη της αποστολής των φιλοξενούμενων στο γήπεδο.

Οπαδοί της Μαρσέιγ επιτέθηκαν στο πούλμαν της Λιόν, με αίματα στο πρόσωπο ο Φάμπιο Γκρόσο

Οι οπαδοί της Μαρσέιγ εκτόξευσαν πέτρες και έσπασαν τα τζάμια του πούλμαν με αποτέλεσμα μάλιστα να τραυματιστεί στο πρόσωπο ο προπονητής των Γκον, Φάμπιο Γκρόσο, ο οποίος με αίματα βγήκε για να δεχθεί τις πρώτες βοήθειες.

«Κάναμε μία έκτακτη σύσκεψη και μοιραστήκαμε απόψεις έπειτα από την εξέταση των τραυματισμών του επιτελείου της Λιόν. Η Λιόν δεν επιθυμούσε τη διεξαγωγή του αγώνα. Σύμφωνα με την απόφαση της Λιόν και το πρωτόκολλο της λίγκα που αφορά το ζήτημα, η απόφαση ήταν να μην διεξαχθεί ο αγώνας. Δεν θα διεξαχθεί, η απόφαση έχει ληφθεί. Τα υπόλοιπα θα ανακοινωθούν από τις αρμόδιες αρχές», ανέφερε ο διαιτητής του αγώνα Λετεσιέ, καθώς υπήρξαν κι αρκετοί τραυματισμοί φίλων της Λιόν περιμετρικά του Βελοντρόμ.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς