19.4 C
Athens

Ντίκο: Έχουμε αποδείξει πως μπορούμε να κερδίσουμε οποιαδήποτε ομάδα στην έδρα μας

Δηλώσεις στο κανάλι του ΟΦΗ στο Youtube ενόψει της αυριανής (30/10, 21:30) αναμέτρησης με τον Ολυμπιακό έκανε ο Νούχα Ντίκο.

Ο ποδοσφαιριστής των Κρητικών δεν έκρυψε την αισιοδοξία του για θετικό αποτέλεσμα στην αναμέτρηση λέγοντας μεταξύ άλλων πως ο ΟΦΗ έχει αποδείξει ότι μπορεί να κερδίσει οποιαδήποτε ομάδα στην έδρα του.

Αναλυτικά όσα είπε:

«Θα είναι ένα δύσκολο παιχνίδι, όπως αυτά που είχαμε, όμως γνωρίζουμε τι πρέπει να κάνουμε, ξέρουμε τον αντίπαλο, όπως και όλες τις ομάδες στο πρωτάθλημα. Κάνουν μία πολύ καλή σεζόν, βρίσκονται στην κορυφή της βαθμολογίας, αγωνίζονται σε ευρωπαϊκή διοργάνωση. Όμως πρέπει να επικεντρωθούμε σε εμάς και σε αυτό που πρέπει να κάνουμε. Ό,τι έγινε ήδη και με άλλους αντιπάλους, ίδιας δυναμικότητας στην έδρα μας.

Να παλέψουμε όπως κάνουμε πάντα, να πιστέψουμε στους εαυτούς μας και ξέρουμε ότι μπορούμε να έχουμε ένα πολύ καλό αποτέλεσμα, όπως έχουμε κάνει ήδη, ελπίζοντας ότι θα γίνει το ίδιο. Η δουλειά στο κομμάτι της τακτικής, όπως κάνουμε συνήθως, θα μας βοηθήσει πολύ στον συγκεκριμένο αγώνα, όπως και το να παίξουμε ομαδικά, όπως κάνουμε σε όλα τα παιχνίδια. Απέναντι σε τέτοιες ομάδες όλοι έχουν ένα επιπλέον κίνητρο. Θα έχουμε τους φιλάθλους στο πλευρό μας και η ατμόσφαιρα αυτή μας βοηθά να παλέψουμε για να έχουμε ένα καλό αποτέλεσμα.

Οι νίκες που έχουμε πετύχει στην έδρα μας απέναντι σε ισχυρούς αντιπάλους, μας δίνουν αυτοπεποίθηση, η οποία είναι σημαντική στο ποδόσφαιρο. Πιστεύουμε στους εαυτούς μας, το έχουμε δείξει απέναντι σε τέτοιες ομάδες. Δεν τους φοβόμαστε, τους σεβόμαστε, όμως παίζοντας με ομαδικότητα και με τον κόσμο δίπλα μας έχουμε αποδείξει ότι μπορούμε να νικήσουμε οποιαδήποτε ομάδα στην έδρα μας».

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς