16.5 C
Athens

Μοντόγια: Να βρούμε ένα γρήγορο γκολ και να είμαστε προσεκτικοί στην άμυνα με ΠΑΣ

Ο Άρης φιλοξενεί τον ΠΑΣ Γιάννινα στο Χαριλάου το βράδυ της Κυριακής (29/10, 20:30) με στόχο τη δεύτερη σερί εντός έδρας νίκη, που θα τού χαρίσει πολύτιμες βαθμολογικές ανάσες.

Οι Κίτρινοι θέλουν να χτίσουν σερί σε ένα ευνοϊκό πρόγραμμα μέσα στις επόμενες αγωνιστικές, αρχής γενομένης από τον αγώνα με τους Ηπειρώτες, με τον Μάρτιν Μοντόγια να μιλά για το συγκεκριμένο παιχνίδι επισημαίνοντας τα όσα πρέπει να προσέξει η ομάδα της Θεσσαλονίκης για να φύγει από το γήπεδο με τους τρεις βαθμούς.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του

«Περιμένουμε ένα δύσκολο παιχνίδι, γιατί γνωρίζουμε ότι ο αντίπαλος είναι χαμηλά στη βαθμολογία. Δεν έχει τους βαθμούς που έχουμε εμείς, επομένως θέλει να διεκδικήσει θετικό αποτέλεσμα για να ανέβει. Θα είναι ένα παιχνίδι με τις δυσκολίες που έχουν όλα τα παιχνίδια με αντιπάλους ομάδες, οι οποίες είναι χαμηλότερα στο βαθμολογικό πίνακα, γιατί ακριβώς χρειάζονται τους βαθμούς», είπε αρχικά ο Μοντόγια.

Και πρόσθεσε: «Θα πρέπει να παίξουμε προσεκτικά στην άμυνα. Πρέπει να έχουμε την κατοχή της μπάλας και να προσπαθήσουμε να δημιουργήσουμε δύσκολες καταστάσεις για τους αντιπάλους μας. Πρέπει να προσπαθήσουμε να σκοράρουμε το γρηγορότερο δυνατό, για να είμαστε πιο άνετοι στο παιχνίδι μας».

Για τον αγώνα με τον ΠΑΣ Γιάννινα: «Θα πρέπει να προσέξουμε δύο πράγματα βασικά. Το πρώτο είναι ότι, επειδή σκοπεύουμε να έχουμε την κατοχή της μπάλας, ο αντίπαλός μας θα προσπαθήσει να δημιουργήσει αντεπιθέσεις και να μας βρει ανοικτούς στην άμυνα. Αυτό δεν πρέπει να το αφήσουμε να συμβεί. Ξέρουμε ότι είναι μια γρήγορη ομάδα κι αυτός είναι επιπλέον λόγος να είμαστε προσεκτικοί. Το δεύτερο είναι ότι πρέπει να είμαστε προσεκτικοί στις στημένες φάσεις».

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς