21.5 C
Athens

Ολυμπιακός: Οι ενοχλήσεις του Ροντινέι και η διαχείριση του Μαρτίνεθ ενόψει ΟΦΗ

Η συμμετοχή του Βραζιλιάνου μπακ για το παιχνίδι των Ερυθρολεύκων στο Ηράκλειο θα κριθεί την τελευταία στιγμή, τη στιγμή που ο Μαρτίνεθ θέτει ήδη σε εφαρμογή το πλάνο ειδικής διαχείρισης για τα συνεχή παιχνίδια σε Ελλάδα και Ευρώπη

Ο Ολυμπιακός έχει αφήσει πίσω του τη μεγάλη νίκη επί της Γουέστ Χαμ για την τρίτη αγωνιστική των ομίλων του Europa League και πλέον εστιάζει την προσοχή του ματς με τον ΟΦΗ για την 9η αγωνιστική της Super League.

Μία εβδομάδα μετά το “ντέρμπι της κροτίδας” με τον Παναθηναϊκό, που δεν ολοκληρώθηκε ποτέ, και στη σκιά της απόφασης – σκάνδαλο με την τιμωρία μηδενισμού κι αφαίρεσης ενός βαθμού από τον Ολυμπιακό, οι Πειραιώτες οφείλουν να μείνουν συγκεντρωμένοι στο αγωνιστικό κομμάτι, έχοντας μπροστά τους μια από τις πιο δύσκολες εκτός έδρας δοκιμασίες της σεζόν, απέναντι στον καλά δομημένο και φορμαρισμένο ΟΦΗ.

Στο καθαρά αγωνιστικό σκέλος, ο Ντιέγκο Μαρτίνεθ δεν αντιμετωπίζει προβλήματα σοβαρών απουσιών και θα περιμένει μέχρι την τελευταία στιγμή ώστε να τσεκάρει το επίπεδο ετοιμότητα του Ροντινέι.

Ο Βραζιλιάνος μπακ αισθάνθηκε κάποιες ενοχλήσεις στο ματς με την αγγλική ομάδα την περασμένη Πέμπτη, κυρίως λόγω της εμπλοκής του σε αρκετά και δυνατά μαρκαρίσματα και για αυτό τον λόγο η συμμετοχή του στη βασική ενδεκάδα στο “Γεντί Κουλέ” κρίνεται αμφίβολη.

Στην περίπτωση που ο Ισπανός προπονητής αποφασίσει να τον προφυλάξει, τότε τη θέση του στο βασικό σχήμα των Ερυθρολεύκων θα πάρει ο Κίνι ως δεξιός μπακ.

Αππ εκεί και πέρα, ο Μαρτίνεθ έχει ήδη διαμορφώσει στο μυαλό του ένα πλάνο διαχείρισης των παικτών του ρόστερ ανάλογα με τις ανάγκες της κάθε εβδομάδας και τις συνεχείς υποχρεώσεις σε Ελλάδα κι Ευρώπη.

Στο Ηράκλειο, φαίνεται να έχει προγραμματίσει τουλάχιστον τρεις αλλαγές σε σύγκριση με το αρχικό σχήμα κόντρα στη Γουέστ Χαμ, με τον Μασούρα να επιστρέφει όπως όλα δείχνουν στην ενδεκάδα και τους Ιμπόρα, Σολμπάκεν, Φρέιρε να διεκδικούν επίσης φανέλα βασικού.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς