19 C
Athens

Αυτά είναι τα αίτια του τραγικού θανάτου του Μάθιου Πέρι

Τα αίτια του ξαφνικού θανάτου του πασίγνωστου Αμερικανού ηθοποιού, η τραγική ειρωνεία της τελευταίας ανάρτησής του και το βαρύ πένθος για την απώλεια του

Στο φως της δημοσιότητας έρχονται οι πρώτες πληροφορίες για τον θάνατο του Μάθιου Πέρι, λίγες ώρες αφού έγινε γνωστή η θλιβερή είδηση.

Ο Μάθιου Πέρι εντοπίστηκε χωρίς τις αισθήσεις του στο σπίτι του, μέσα στο τζακούζι και υπάρχουν ενδείξεις πως ο 54χρονος ηθοποιός πνίγηκε, σύμφωνα με το TMZ.

Πέθανε σε ηλικία 54 ετών ο Μάθιου Πέρι, γνωστός για τον ρόλο του Τσάντλερ Μπινγκ στα «Φιλαράκια»

Λίγες ώρες νωρίτερα, ο Μάθιου Πέρι έπαιξε για δύο ώρες pickleball. Στη συνέχεια, έστειλε έναν βοηθό του για να κάνει μια δουλειά. Όταν εκείνος επέστρεψε στο σπίτι, περίπου έπειτα από δύο ώρες, βρήκε τον Μάθιου Πέρι χωρίς τις αισθήσεις του και κάλεσε ασθενοφόρο, αναφέρουν οι ίδιες πληροφορίες.

 

Οι διασώστες που έφτασαν εκεί έλαβαν κλήση για καρδιακή ανακοπή, αναφέρουν πηγές που επικαλείται το TMZ. Άτομα από τις υπηρεσίες επιβολής του νόμου ανέφεραν στο Μέσο ότι φαίνεται πως ο Μάθιου Πέρι πνίγηκε.

Ακόμη δεν είναι ξεκάθαρο τι συνέβη, ενώ στο σημείο δεν εντοπίστηκαν ουσίες. Επίσης, οι αρχές δεν πιστεύουν ότι ο θάνατος του ηθοποιού που έγινε διάσημος μέσα από τα «Φιλαράκια» είναι αποτέλεσμα εγκληματικής ενέργειας.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς