23.2 C
Athens

Αντιδρά ο Παναθηναϊκός και καταθέτει έφεση κατά της απόρριψης της κύριας παρέμβασής του για τη διακοπή του ντέρμπι

Η πράσινη ΠΑΕ νιώθει κι αδικημένη από την απόφαση - σκάνδαλο για μηδενισμό του Ολυμπιακού στο ντέρμπι αιωνίων και προσπαθεί μέσω έφεσης να διασφαλίσει την παρουσία της στην Επιτροπή Εφέσεων αλλά και στο CAS, αν χρειαστεί

Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός τα θέλει όλα δικά της και παρά την πρωτόδικη απόφαση-σκάνδαλο για μηδενισμό του Ολυμπιακού στο ντέρμπι και αφαίρεση ενός βαθμού, καταθέτει έφεση για την απόφαση απόρριψης της παρέμβασής του στο πειθαρχικό όργανο της Super League.

ΠΑΕ Ολυμπιακός: «Άδικη και προκλητική απόφαση, θα καταδείξουμε τις ανεπίσημες αλληλογραφίες για την αλλοίωση του πρωταθλήματος»

Το μονομελές πειθαρχικό όργανο της Super League στη χθεσινή του απόφαση για την τιμωρία του Ολυμπιακού, έκανε γνωστό πως απορρίπτει την παρέμβαση του Παναθηναϊκού.

Οι Ερυθρόλευκοι προσέφυγαν στην Επιτροπή Εφέσεων της ΕΠΟ, στην οποία δεν θα παραστούν οι Πράσινοι εξαιτίας της απόφασης. Έτσι το τριφύλλι αποφάσισε να καταθέσει έφεση ώστε αν δικαιωθεί να μπορεί να παραστεί στην Εφέσεων αλλά και στο CAS, εφόσον ο Ολυμπιακός αποφασίσει να κυνηγήσει μέχρι τέλους την υπόθεση, όπως αναμένεται να γίνει.

 

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς