17 C
Athens

Ποστέκογλου: Απολαμβάνω κάθε μέρα, ζούμε το όνειρο

«Θέλω οι παίκτες να απολαμβάνουν κάθε μέρα, όχι επειδή είμαστε στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα, αλλά επειδή ζούμε το όνειρο», είπε ο Ποστέκογλου μετά τη νίκη επί της Κρίσταλ Πάλας 

Δεν μπορούσε να κρύψει τον ενθουσιασμό του στη συνέντευξη Τύπου ο Άγγελος Ποστέκογλου μετά την εκτός έδρας νίκη της Τότεναμ επί της Κρίσταλ Πάλας.

Η Τότεναμ κάνει το καλύτερο ξεκίνημα της τα τελευταία 63 χρόνια (τότε που πήρε το πρωτάθλημα) με τον Άγγελο Ποστέκογλου στον πάγκο καθώς πανηγύρισε ακόμα μια νίκη απέναντι στην Κρίσταλ Πάλας στο Σέλχαρστ Παρκ (1-2) για να παραμείνει αήττητη στις 10 πρώτες αγωνιστικές του πρωταθλήματος.

Κρίσταλ Πάλας – Τότεναμ 1-2: Το καλύτερο ξεκίνημα στο πρωτάθλημα μετά από 63 χρόνια έχει τη σφραγίδα του Ποστέκογλου

Μετά το τέλος του ματς ο Έλληνας τεχνικός ανέφερε πως απολαμβάνει κάθε μέρα στον πάγκο της Τότεναμ:

«Απολαμβάνω κάθε μέρα και θέλω οι παίκτες να απολαμβάνουν κάθε μέρα. Όχι επειδή είμαστε στην κορυφή του πίνακα, αλλά επειδή ζούμε το όνειρο, φίλε. Παίζουμε για μια φανταστική ποδοσφαιρική ομάδα, μπορούμε να κάνουμε αυτό που αγαπάμε και αυτό που μένει είναι να τιμήσουμε την ευθύνη που μας έχει ανατεθεί. Για μένα αυτό που είναι σημαντικό είναι ότι δίνουμε στους υποστηρικτές μας λίγη χαρά, πίστη και ελπίδα. Πρέπει να συνεχίσουμε να τροφοδοτούμε αυτό».

 

 

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς