17.1 C
Athens

Το χοντρό καρφί του Κώστα Καραπαπά προς τους βουλευτές Πειραιά μετά την απόφαση-σκάνδαλο για το ντέρμπι αιωνίων

Διαβάστε την αιχμηρή τοποθέτηση του Αντιπροέδρου της ΠΑΕ Ολυμπιακός, αναφορικά με τη στάση που κράτησαν οι βουλευτές του Πειραιά μετά την σκανδαλώδη δικαστική απόφαση εις βάρος των Ερυθρολεύκων

Το αναμενόμενο σκάνδαλο έγινε κι επίσημο το απόγευμα της Παρασκευής (27/10), με το πρωτοβάθμια πειθαρχικό όργανο της Super League να επιβάλει μηδενισμό στον Ολυμπιακό για το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό, αλλά και να τιμωρεί ακόμη τους Ερυθρόλευκους με αφαίρεση ενός βαθμού, πρόστιμο 30.000 ευρώ και κλείσιμο του γηπέδου του για δύο αγωνιστικές.

Η ΠΑΕ Ολυμπιακός αντέδρασε άμεσα μέσω έφεσης στη συγκεκριμένη απόφαση που τινάζει ένα ακόμη πρωτάθλημα στον αέρα από πολύ νωρίς, ενώ χαρακτηριστική είναι η τοποθέτηση του Αντιπροέδρου της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Κώστα Καραπαπά, ο οποίος τόνισε με νόημα ότι “μόλις εξασφαλίστηκε το 48ο πρωτάθλημα της θρυλικής μας ιστορίας. Θερμά συγχαρητήρια στους στημένους που μάς το έδωσαν νωρίτερα”.

Καραπαπάς: Μόλις εξασφαλίστηκε το 48ο πρωτάθλημα – Συγχαρητήρια στους στημένους που μάς το έδωσαν νωρίτερα

Σε συνέχεια αυτής της ανάρτησης του ο Κώστας Καραπαπάς επανήλθε, αυτή τη φορά με σαφείς αιχμές για τους βουλευτές Περαία αναφορικά με τη σιγή ιχθύος που κράτησαν μετά την κατάφορη αυτή αδικία εις βάρος του Ολυμπιακού.

Δείτε την ανάρτηση του

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς